Wednesday, February 29, 2012

Wear For Love: basic leather clutch from Treasures

0 comments
Hi you, 

De laatste tijd houd ik mijn ogen wagenwijd open in de hoop een mooie clutch tegen te komen. Vorige maand liep ik mijn droom clutch al tegen het lijf. Een heftige eyecatcher vol studs. Deze week viel mijn oog op een vrij basic model van TreasuresHandgemaakt en van leer. De kort gevlochten hengsels zorgen voor een speels effect. Ze vallen mooi over de hand heen. 
Deze clutch is verkrijgbaar bij Wear For Love (klik hier). 
Qua sieraden heb ik gekozen voor wat opvallende bling bling, een hagedis (19,90) en een doodskopje (14,90). Ik kon mijn flaporen niet geloven, jeetje wat een goede, betaalbare prijzen. Ode aan The Fashion Farm
Alle accessoires, zowel de clutch als de sieraden, matchen goed met mijn good old taillerok van slangenprint. Ooit gescoord bij de Zara. Where else? 
Clutch: Treasures, available at Wear For Love (www.wearforlove.nl) / Jewelry: The Fashion Farm / Skirt: Zara / Leather jacket: Zara
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Tuesday, February 28, 2012

When grey is the only color I know - Zara ankle boots

0 comments
Hi you,

Mijn lieve vriendinnetje nam vorige week dit grof gebreide vest voor mij mee. Warm en comfortabel tegelijk. Voor heel even bestond de rest van mijn kledingkast niet meer. Ik had alleen nog maar oog voor deze "warmhouder". Ik heb het vest gecombineerd met een simpele skinny jeans, een T-shirt (dropped armholes) en enkellaarsjes. De sjaal met zilveren opdruk is overigens favoriet. Ik heb hem al zo'n twee jaar. Hij blijft mooi... 


Click below to see more

Knitwear: Saint Tropez / Jeans: Pieces / Boots: Zara / Scarf: Zara / Clutch: Friis & Company
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Monday, February 27, 2012

Colourful arm candy from Chelsea Jewelz and discount

0 comments
Hi you,

Dagelijks snuffel ik het World Wide Web af, opzoek naar webshops met mooie sieraden. Ik hou ervan. Een arm vol armbanden. Onlangs kwam ik terecht bij Chelsea Jewelz (klik hier). Een webshop vol handgemaakte pracht en praal. De sieraden worden in kleine oplagen gemaakt, zo blijft het uniek. Chelsea Jewelz maakt vooral gebruik van natuurlijke materialen, denk aan suede, leer en halfedelstenen. Daarnaast zijn de prijzen ontzettend betaalbaar, ideaal als je een ander (of jezelf) wilt verwennen met wat moois. En trouwens, verzendkosten kent Chelsea Jewelz niet. Nee, je betaalt dus alleen voor datgene wat je koopt. Ik heb mijn ogen gelijk goed de kost gegeven en heb direct een aantal kleurrijke exemplaren besteld. Binnen twee werkdagen ontving ik de beauties als cadeautjes verpakt. Stiekem, voelde ik mij een heel klein beetje jarig. 
Word je ook blij van deze armbandjes, wat houdt je dan tegen om je ook even jarig te voelen? Speciaal voor jou een kortingscode van 10%. Voer de code "mybrowneyedlook" in bij je bestelling en je krijgt 10% korting op de gehele collectie. 
Bracelets: Chelsea Jewelz // www.chelseajewelz.com
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Friday, February 24, 2012

Such a handy man - Leather, gold snake shopper

0 comments
Hi you,

Deze ultra lichte, leren shopper is ideaal. Ideaal, omdat je de tas op twee manieren kunt gebruiken. Gewoon als tas, of als tas in tas. Hij is namelijk makkelijk op te vouwen. Hartstikke handig bij een dagje winkelen, als je net iets teveel hebt gekocht. De tas heeft een luxe uitstraling door de kleur (goud) en de print (slangenprint). Ik ben voorzien. Alle andere "net-niet" tasjes zijn de deur uit. Weg ermee!


Click below to see more
Bag: Zara 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Thursday, February 23, 2012

Featured at Fashionscene.nl - "Obsessed with my...."

0 comments
Hi you,

Fashionscene.nl, wie kent deze modesite nou niet? In hun nieuwste rubriek "Obsessed with my...", hebben ze een artikel gewijd aan mijn obsessie voor bandana's. Ben je nieuwsgierig geworden naar het verhaal achter mijn obsessie (bedankt mam), klik hier!
Featured at Fashionscene.nl
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Tuesday, February 21, 2012

Is it the golden girl? - Golden Sendra boots

0 comments
Hi you, 

Omdat ik de sneeuw zo prachtig vind, heb ik nog een laatste (aller, allerlaatste) outfit in winter wonderland voor jullie in petto. Voor een gezellig avondje uit koos ik voor mijn all time favorite dress van de Zara. Dit keer niet gecombineerd met stiletto's. Nee, de killer heels heb ik verruild voor stevige stappers. Gouden cowboy boots, welteverstaan. Net wat stoerder. Net een beetje anders. Over de jurk draag ik een vrij basic shirt, lekker comfy. De zachte kleuren vullen elkaar goed aan. 


Click below to see more

Clothes: Zara / Boots: Sendra / Sunglasses: golden Ray-Ban limited edition / Bracelets: Soho Hearts & Karen Millen / Ring: Soho Hearts
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Monday, February 20, 2012

New In: suede Ibana Rouge jacket

0 comments
Hi you, 


De prachtige suede jasjes van Ibana Rouge, zijn in talloze kleuren en ontwerpen verkrijgbaar. Aangezien ik niet goed ben in kiezen, had er wat mij betreft minder keus mogen zijn. Ik heb namelijk meer dan een jaar getwijfeld over de kleur en het model van het jasje. Jeetje. Waar een mens zich wel niet mee bezig kan houden. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt. Ik ben gevallen voor de groene variant. De kleur is lekker pittig en niet alledaags. Het jasje zit mooi aangesloten en draagt heerlijk. Ik woon er gewoon in..
Suede jacket: Ibana Rouge
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Saturday, February 18, 2012

It's raining prints and colors

0 comments
Hi you, 

De sneeuw is alweer verdwenen, maar deze outfit wilde ik jullie toch laten zien. Ik heb mijn neon top gecombineerd met een handgemaakte, kleurrijke taillerok. De taillerok sluit goed aan, de rok zit als gegoten. Het is er eentje uit de oude doos, maar dat maakt hem zeker niet minder mooi. Mijn favoriete riem maakt het geheel nog kleurrijker, evenals mijn poncho. Onder de poncho draag ik een zwart jasje, op de foto niet te zien. De ketting zagen jullie gisteren al voorbij komen, agggg ik ben er zo blij mee. 
Voor nu, alvast een fijne zondag gewenst!


Click below to see more
Skirt: bought at Lales / Top: H&M / Poncho: H&M / Necklace: Bijou Brigitte / Belt: Zara / Sunglasses: H&M / Ring: H&M / Wedges: Zara 




Friday, February 17, 2012

Color explosion - Bijou Brigitte necklace

0 comments
Hi you, 

Ik kan altijd goed mijn slag slaan tijdens de sale bij Bijou Brigitte. De wat duurdere sieraden zijn dan voor een meer aantrekkelijke prijs verkrijgbaar. Hèt moment voor mij om wat pracht en praal in te slaan. Ik koos onder andere voor een opvallende ketting met blauwe steen. Hij lag gewoon op mij te wachten. Met smart. Naar mijn mening een echte blikvanger. En dat voor maar 9,95..Da's toch niet gek? 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Thursday, February 16, 2012

Wear For Love (WFL): Belle Noel by Kim Kardashian

0 comments
Hi you, 

Kim Kardashian. Oftewel, Kimberly Noel Kardashian. Velen zullen haar kennen van de realityshow Keeping up with the Kardashians of haar 72 dagen durende huwelijk (such a bummer). Met volle overtuiging zeg ik dat ik geen fan ben van deze bekende dame. Toch kan ik haar sieradenlijn "Belle Noel" wel waarderen. De meeste sieraden stralen voor mij luxe uit. Ideaal om een eenvoudige outfit net dat beetje extra's te geven. Een beetje meer glamour. Ja, ik hou er wel van. Een ander groot pluspunt van Belle Noel, is dat het overgrote deel van haar sieraden verguld is met 14 karaats goud. Als je dit afzet tegen de prijs die je voor de sieraden moet betalen, vind ik dat niet meer dan redelijk. Je koopt kwaliteit en uitstraling. Ook de webshop Wear For Love is dit opgevallen. De webshop biedt een ruim assortiment aan deze bling bling. Sommige eyecatchers zijn zelfs nog verkrijgbaar in de SALE. Speciaal voor jullie heb ik een aantal van mijn favoriete Belle Noel items op een rijtje gezet. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden? Kijk dan snel op Wear For Love voor nog meer prachtige juweeltjes! Oh, en vergeet vooral niet te kijken naar de gave hair chain van Belle Noel. Natuurlijk ook verkrijgbaar bij WFL!
Belle Noel by Kim Kardashian - available at www.wearforlove.nl
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Wednesday, February 15, 2012

Three of a kind: my favorite boots

0 comments
Hi you,

Schoenen heb je nooit genoeg. Althans, dat wordt weleens gezegd. En hoewel ik het roerend eens ben met deze opmerking (I love shoes), betrap ik mezelf er regelmatig op dat ik bijna altijd dezelfde schoenen draag. Mocht je dit herkennen, stel jezelf dan (net als ik) vooral de vraag waarom je in godsnaam zoveel schoenen hebt..en nog steeds nodig denkt te hebben..!
Favoriete laarzen van dit moment zijn van Zara, Ash en Philosophy. De Ash boots zijn net pantoffels. Heerlijk. Ik kan er dagen op lopen. De grijze enkellaarsjes zijn leuk voor een middag (ze zitten overigens voortreffelijk voor 12 centimeter hak) en de Philosophy overknees zijn geschikt om een dag op rond te paraderen. Een hele week gaat lastig worden, daar is de sleehak net iets te hoog voor.
Zara, Ash Boots, Philosophy overknees
Follow me on Twitter, Bloglovin' and Facebook

Monday, February 13, 2012

Pink in the snow - Zara feather gilet and Philosophy overknees

0 comments
Hi you, 


Afgelopen weekend hebben mijn schoonfamilie en ik Duitsland onveilig gemaakt. We hebben geskied. Ik voor de eerste keer. Een echte uitdaging. Een pittige uitdaging. Na zo'n honderd en één keer op mijn billen te zijn gevallen, was ik bont en blauw. De maat was vol. Ik moest op skiles. Ja, je leest het goed. Skiles. En dat samen met vierjarigen die mij dubbel en dwars voorbij skieden. Respect. Eind goed al goed, ik heb het zo'n beetje onder de knie. Ik kan me in ieder geval redden, zonder andere mensen omver te skieen. Altijd fijn. Ik heb helaas weinig foto's gemaakt. Dus eigenlijk is dit stukje tekst zo irrelevant als maar kan, voor mijn outfit hieronder. Forgive me. 
Wat betreft deze outfit heb ik gekozen voor licht roze met zwart. Het veren giletje en de overknees kwamen goed van pas. En voor de duidelijkheid. Dit droeg ik dus niet tijdens het skiën. 


Click below to see more
 Leather Jacket, Feather gilet, Short, Leather gloves, Leather shopper: Zara / Overknees: Philosophy / Sunglasses: H&M / Necklace: H&M
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Roses necklace

0 comments
Hi you, 

Deze stoffen, licht roze rozen ketting met steentjes maakt al een lange tijd deel uit van mijn accessoires. Ooit gescoord bij de H&M. Na de aankoop had ik zo mijn twijfels. Terugbrengen of houden. Ik koos voor dit laatste. Achteraf een goede beslissing. Zo af en toe combineer ik dit sieraad met een outfit. Zoals nu. Licht roze met licht rozeHet totaalplaatje laat ik jullie vanavond zien!
P.s. doe jij al mee aan de fantastische winactie van Bibi Bijoux (zie hieronder) ter waarde van 179,00 euro? Klik hier!
Necklace: H&M 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Thursday, February 9, 2012

Wear For Love (WFL): another One Teaspoon short

0 comments
Hi you, 

Het is officieel. Ik mag het eindelijk bekend maken (alleen mijn Facebook & Twitter vriendjes wisten het al). Vanaf nu ben ik vaste blogger voor de Nederlandse webshop Wear For Love (yeahh). Een webshop met unieke merken. Een mix van vrouwelijk en stoer. Helemaal mij. En ik denk ook helemaal jou. De komende tijd zal ik jullie op de hoogte houden van hun collectie. Ik heb mijn eerste Wear For Love aanwinst in ieder geval al binnen. Een stoere, donkerblauwe short. De achterkant is iets donkerder dan de voorkant. Merk...One Teaspoon. Hoe kan het ook anders? Ah, ik ben in de wolken. Ben je benieuwd naar de collectie van Wear For Love? Wat houdt je tegen? Klik hier!
P.s. doe jij al mee aan de fantastische winactie van Bibi Bijoux (zie hieronder) ter waarde van 179,00 euro? Klik hier!
Short: One Teaspoon thanks to Wear For Love // www.wearforlove.nl
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Tuesday, February 7, 2012

A dress can't be long enough

0 comments
Hi you, 

Normaal gesproken draag ik mijn maxi jurken alleen in de zomer. Maar waarom eigenlijk? Het is toch zonde om een kledingstuk de rest van het seizoen niet te dragen? Daarom besloot ik gisteren mijn lange, doorzichtige jurk tevoorschijn te halen. De jurk kan op talloze manieren worden gecombineerd. Ik vermaak me wel. Geen probleem. 
Deze keer koos ik voor een fluoriserende oranje top in combinatie met mijn leren jasje.  Een bandana en een zonnebril om het af te maken. De kleurencombinatie nude, oranje, rood en zwart vond ik erg verrassend. Ja, het werkte voor mij. Dit is het resultaat! 


Click below to see more 
P.s. doe jij al mee aan de fantastische winactie van Bibi Bijoux (zie hieronder) ter waarde van 179,00 euro? Klik hier!


Dress: Zara / Blouse: H&M / Leather jacket: Zara / Gloves: Zara / Necklace: Fendi - Ettika / Sunglasses: Ray-Ban 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Monday, February 6, 2012

Two favorite coins - Fendi ID and Ettika coin

0 comments
Hi you, 

Deze goudkleurige Fendi ID zag ik enige tijd geleden liggen tijdens een shopping spree in hartje Amsterdam. Ik was meteen verkocht. Een simpel sieraad, die bij iedere outfit past. Ik heb ervoor gekozen om de munt aan een ketting te hangen samen met mijn andere favo munt van Ettika. Je kunt hem ook aan een armband hangen (of..of..). Eigenlijk komt het erop neer dat het hangertje multifunctioneel is. Handig toch?


P.s. doe jij al mee aan de fantastische winactie van Bibi Bijoux (zie hieronder) ter waarde van 179,00 euro? Klik hier!
Necklace coin: Ettika & Fendi
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook