Wednesday, October 31, 2012

Savoy jumper and studded boots

0 comments
Hi you,


Ik ben net jetje pailletje. Heerlijk, alle glitter en glamour die zo'n sweater vol kleine glimmetjes met zich meebrengt. Helemaal mijn ding. Ik viel dan ook als een blok voor deze "Savoy Jumper" van One Teaspoon ( zie hier), met V-hals. Om de look niet te girly te maken koos ik voor leren boots met goudkleurige studs. Ze lopen hemels! 
Savoy Jumper (sequins): One Teaspoon, available here / Leather boots with studs: Zara 
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Sunday, October 28, 2012

CLOSED: Worldwide GIVEAWAY: unique OOAKjewelz bracelet with 24K plated gold and Swarovski crystals

0 comments
Hi you, 

**This giveaway is closed. 94 participants! 

In samenwerking met OOAKjewelz mag ik een bijzondere, unieke en handgemaakte armband weggeven. Onlangs konden jullie op mijn Facebook Pagina mee beslissen welke armband de nieuwe GIVEAWAY zou worden. Deze armband kreeg de meeste stemmen!

De armband bestaat uit handgeknoopte vriendschapsarmbandjes in verschillende tinten paars, turquoise en wijnrood. Verder is de armband versierd met metalen studs die voorzien zijn van een 24 karaats goud laagje. Swarovski kristallen zorgen voor de finishing touch. De cuff is aan de achterzijde afgezet met suede, om draagcomfort te garanderen. Het armbandje heeft een antiek zilveren sluiting. De ultieme accessoire om het hele jaar door de show mee te stelen! 

Doe dus gauw mee en WIN!

Het enige dat je hoeft te doen, om kans te maken op eyecatcher, is het volgende: 
1: Like de OOAKjewelz Facebook Pagina, klik hier;
2: Like mijn Facebook pagina, klik hier en deel deze giveaway op je Facebook;
3: En laat een berichtje achter onder deze giveaway (dus op mijn blog) met je naam en e-mail.

De winnaar wordt op 7 november a.s. willekeurig gekozen door de website Random.org. De uitslag wordt gepubliceerd op mijn Facebook pagina. Succes! 

**Click below to see more photos or to read the text in English (for international readers)



I'm proud to announce this new giveaway in cooperation with OOAKjewelz. Two weeks ago you could vote, on my Facebook Page, for the bracelet which you liked the most. This bracelet received the most votes!You can win a special, unique and handmade bracelet from the Dutch brand OOAKjewelz. 
The bracelet consist of hand-knotted friendship bracelets in different shades of purple, turquoise and wine red. The bracelet is decorated with Swarovski crystals and metal studs that are equipped with a 24K gold plated. At the rear the cuff is decorated with suede. An antique silver closure is the icing on the cake. 
So, this bracelet is the ultimate accessory in order to steal the show throughout the year!

All you have to do is:
1: Like the OOAKjewelz Facebook pagehere;
2: Go to my Facebook pagelike it and share this giveaway, here;
3: Leave a comment below (on my blog) with your name and e-mail.

The winner will be randomly picked on November 7th. I'll publish the winner on my Facebook page. Goooooood luck to you! 

Saturday, October 27, 2012

Brrrrr it's cold in here - Leather Zara jacket

0 comments
Hi you, 

Zo'n maand geleden was ik al klaar voor de kou. Ik zag namelijk deze gebreide muts, met pomponnetje, bij de H&M liggen. Schattig toch? Gelukkig is hij niet alleen schattig of grappig, maar is 'ie ook nog eens heel lekker warm. Hij zit vrij strak om het hoofd (heb ik een dik hoofd?), waardoor ook de oren en het voorhoofd goed warm blijven. En dat is hard nodig met een graad of vijf. Jeetje, wat een weersomslag. Wennen geblazen! 
Verder koos ik voor mijn zwarte One Teaspoon short en shirt met twee fashionable dames. Een leren jack eroverheen en een paar zwarte wedges: gaan met die banaan!

Click below to see more photos

* PSSSSTT... dit weekend komt de giveaway in samenwerking met OOAKjewelz online! Win een prachtige, handgemaakte en unieke armband vol Swarovski kristallen en goud #GIVEAWAY
Short: One Teaspoon / Black leather jacket: Zara / Wedges: Zara / Necklace: Hultquist / Cap: H&M / Sunglasses: H&M 
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Thursday, October 25, 2012

Feelin' blue - Blue knit One Teaspoon sweater

0 comments
Hi you, 

De warme One Teaspoon sweater heb ik gecombineerd met een simpele, grijze jeans. De jeans (die ik hier ook al droeg) behoort inmiddels tot de broeken der broeken. God, wat zit 'ie goed. Qua schoenen koos ik voor grijze enkellaarsjes. Misschien moeilijk om te geloven, maar ze lopen erg fijn. Het zijn net gympies. Rennen lukt, een sprintje trekken gaat net wat te ver. Ach, gelukkig ben ik meer van het snelwandelen. Voor mij dus geen enkel probleem om de hele dag op deze hakken rond te struinen. Ik heb gekozen voor zilveren accessoires vanwege de zilverkleurige details op de trui. 

Click below to see more photos

Psssst... dit weekend staat er een nieuwe GIVEAWAY online. Nieuwsgierig? Kijk dan hier #Swarovski #Bracelet  
Sweater: One Teaspoon, available at Wear For Love (visit here) / Grey skinny jeans: Zara / Ankle boots: Zara / Spike ring: Seven45 (visit here) / Sunglasses: H&M 
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Wednesday, October 24, 2012

On The Road Knit Sweater - One Teaspoon

0 comments
Hi you, 

Het is nu definitief gedaan met het heerlijke weer van afgelopen week. De warme truien en dikke vesten heb ik dan ook meteen tevoorschijn gehaald. In dit geval was het de beurt aan een fijne knit van One Teaspoon (hier verkrijgbaar), die ik op de webshop van Wear For Love zag staan.
De opvallende kleur en fraaie details spraken mij meteen aan. Ik heb 't in ieder geval lekkerrrr warm.
Knit sweater: One Teaspoon, available here
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Monday, October 22, 2012

New in: boho Antik Batik Clutch

0 comments
Hi you, 

Soms zijn er van die momenten waarop je denkt "dit is 'm, dit is 'm helemaal". Zo'n moment had ik toen ik tijdens een online shopping spree op Zalando.nl mijn oog op deze handgemaakte boho clutch van Antik Batik liet vallen (zie hier) Een kleurrijk merk dat mijn hartje al eerder sneller liet kloppen. De katoenen "enveloppe" clutch heeft een magneetsluiting en heeft aan de binnenkant een telefoonzakje. Ideaal om zowel je telefoon als lipgloss in op te bergen. De clutch geeft mij een heerlijk Ibiza gevoel. Een maxi rok, crop top en arm cuff ontbreken nog om het plaatje compleet te maken. Ik kan dan ook niet wachten om deze dream catch de intens blauwe stranden, meest yummie cocktails, de beste feestjes en natuurlijk een beeldschone omgeving te laten zien. Thanks Zalando!
Boho clutch: Antik Batik, available here
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Saturday, October 20, 2012

Fabrics - Karen millen lace and Zara feather gilet

0 comments
Hi you, 

Gisteren was het zo'n dag. Zo'n dag waarop alles mocht. En kon. 
Met dank aan het weer kon ik namelijk fijn mouwloos en laarsloos (dit woord staat overigens niet in de Van Dale) door het leven. Geen kriebelende truien, maar verfijnde materialen. Een mix van veren en kant. Ik ben 'r dol op. Ik voelde mij dan ook helemaal in mijn nopjes met deze misschien niet zo dagelijkse outfit. Een beetje van dit en een beetje van dat. Een beetje van Zara, een beetje van Karen MillenToch was Ã©Ã©n ding zeker. De kleur van de dag. Lichtroze....

Click below to see more photos 
 Sheer snakeprint trousers: Zara / Lace top: Karen Millen / Feather gilet: Zara / Spike ring: Seven45, (www.seven45.nl) / Sunglasses: H&M 
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

One day of summer - Karen Millen lace top

0 comments
Hi you, 

Wat trek je aan, op misschien wel de laatste warme dag van het jaar? Ik had mijn keuze al snel gemaakt. Sleehakken, een wijde broek met subtiel slangenmotief, een zachtroze veren gilet en ten slotte mijn nieuwe Karen Millen aanwinst. Een chique kanten top die met de Kerst absoluut weer tevoorschijn komt. Gelukkig was er ook nog plaats voor mijn lost and found arm cuff... 
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Wednesday, October 17, 2012

PRO: Grey Converse - All Star

0 comments
Hi you,

Tot voor kort was ik geen fanatiek sneaker drager. Het liefst vermeed ik ze en ging ik met minimaal 10 cm hak onder mijn voeten door 't leven. Nu ik iedere dag stage loop is mijn stijl een beetje aan het veranderen. Met de nadruk op een beetje. Natuurlijk gaat mijn voorkeur nog steeds uit naar high heels, maar ik maak tegenwoordig graag een uitzondering voor gympjes. Na een bezoek aan de nieuwste PRO store in Amsterdam, nam ik deze grijze Converse mee naar huis. <3<3<3

Sneakers: Converse, available at PRO
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Monday, October 15, 2012

Tulle Party - Zara tulle dress

0 comments
Hi you, 

Ik heb totaal geen goed excuus om met dit weer als zuurstokje naar buiten te gaan. Gewoon geen. Nul komma nul. Een jeans in combinatie met deze sweater was hoogstwaarschijnlijk gepaster geweest. Toch had ik zin in een beetje gekkigheid voor een avondje in de stad. Ik was compleet klaar met mijn "nieuwste jeans" verslaving. 
Het resultaat? Mijn zoete tule jurkje (zie ook hier) in combinatie met lichtroze overknees en een off-white sweater van Zara. Uiteraard mag de nodige blingbling van OOAKjewelz niet ontbreken. Dat maakt mijn eigen feestje toch wel compleet dit keer. 

Click below to see more

Tulle dress: Zara / Sweater: Zara / Necklace: OOAKjewelz (visit here) / Overknee boots: Philosophy 
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook