Thursday, May 31, 2012

Big hair bun - Hair donut

0 comments
Hi you, 

Gisteren besloot ik mijn witte jumpsuit uit de kast te trekken en mijn haar in een knot te dragen. Deze keer niet boven op mijn hoofd (zie hier), maar onderaan. Het zorgt voor een classy look en is bovendien lekker koel in de nek! Voor deze knot heb ik gebruik gemaakt van een "donut". De losse plukjes kun je vastzetten met speldjes. Dit heb ik niet gedaan, omdat ik wel van een "beetje-rommelig" houd. 

Open back jumpsuit (white): Zara (new collection)
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Wednesday, May 30, 2012

Wearing the white Zara jumpsuit

0 comments
Hi you, 

De jumpsuit vind ik ideaal. Binnen no-time ben je aangekleed en klaar om er weer tegenaan te gaan. Geen uren voor de kast, geen gedoe. Gisteren besloot ik mijn witte Zara jumpsuit aan te trekken, die ik eindelijk kon dragen zonder jas. Een licht roze bh'tje draag ik onder het pak. Verder koos ik ervoor om mijn haar in een knot te dragen, de zonnebril weer op de neus te zetten en mijn nude heels uit de schoenendoos te halen. Wat een killers, die hakken!


Click below to see more

White jumpsuit: Zara (new collection) / Heels: Zara (old) / Sunglasses: H&M / Ring: H&M divided
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Monday, May 28, 2012

New mobile case

0 comments
Hi you,

Afgelopen Kerst kreeg ik van mijn vriendje de Michael Kors Wallet clutch (zie hier). Een ultra handig design waarin je zowel je pasjes als je smartphone classy kunt opbergen. Toch was ik nog opzoek naar een cover zonder poespas. Gewoon eentje voor om de Iphone. En aangezien ik wat dat betreft vrij kieskeurig ben en niet van de Burberry-Gucci-Prada hoesjes houd, was het nogal een zoektocht. Gelukkig vond ik een aantal weken geleden het perfecte hoesje. Voor 10 euro. Glanzend, roze en simpel. 
Blazer: Zara / Ring: Bibe Sieraden (www.bibesieraden.nl) / Iphone case: shop in Deventer
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Saturday, May 26, 2012

A little bit of rock (style) - Skull T-shirt and One Teaspoon short - A bit rocky

0 comments
Hi you, 

Met gemiddeld zo'n 24 graden (heeeeeeeerlijk) wist ik meteen wat ik aan wilde trekken. Mijn oversized skull T-shirt gecombineerd met een oude vertrouwde spijkershort van One Teaspoon. Qua accessoires heb ik gekozen voor een riem vol "munten" gedragen als ketting (zie ook hier), twee zilverkleurige ringen en zwarte clutch vol studs. That's it. Fijne zaterdag!


Click below to see more

Short: One Teaspoon / Skull T-shirt: Zara (new collection) / Clutch: Friis & Company / Wedges: Prada
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Friday, May 25, 2012

Summer feelings - Skull T-shirt and One Teaspoon short

0 comments
Hi you, 

Met alle geweld heb ik mijn korte broekjes weer tevoorschijn gehaald. Het is zowaar blote benen weer in Nederland. Voor hoe lang dat zal duren weet ik niet, maar ik geniet met volle teugen. Op de short draag ik mijn nieuwe T-shirt met skulls (16,95).  
Skull T-Shirt: Zara (new collection) / Short: One Teaspoon 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Thursday, May 24, 2012

"I am bad" statement necklace - Seven45

0 comments
Hi you, 

Onlangs heb ik de "I am bad" statement ketting van Seven45 aan mijn verzameling sieraden toegevoegd.
De ketting is als een juweeltje. Een stoer juweeltje. Hij is goed te combineren en zorgt voor dat "ruige" randje. Afgelopen week droeg ik de ketting op deze kanten Stylestalker blouse (via Wear For Love), maar ik heb hem ook al gedragen op een neon top en bloemenjurkje. 
Necklace: Seven45 (www.seven45.nl), Blouse: Stylestalker, thanks to Wear For Love (www.wearforlove.nl)
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Tuesday, May 22, 2012

Maxi sheer skirt, denim MET gilet and Fendi ID pendant

0 comments
Hi you,

Aangezien ik mijn huidskleurige maxi jurk (o.a. hier en hier) vaak draag, besloot ik mijn zinnen te zetten op een rok variant. Tijdens een van de vele bezoekjes aan de Zara in Barcelona viel mijn oog meteen op deze soepel vallende lange rok. Hij ging right away met me mee naar de kassa. Gisteren was het tijd om mijn nieuwe aankoopje aan te trekken. Op de rok draag ik een basic grijs shirt met dropped armholes en een spijkergilet van MET. De (vieze) All Stars zorgen ervoor dat de outfit wat "sportiever" is. 


Click below to see more
Maxi skirt: Zara (new collection) / Shirt: H&M Trend / Denim gilet: MET / Shoes: All Stars (Converse) / Bandana: market - Barcelona / Sunglasses: H&M / Ring: Soho Hearts / Necklace: Fendi ID pendant
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook


Monday, May 21, 2012

Preview: maxi skirt and MET denim gilet

0 comments
Hi you, 

De zonnebril kan weer op, de lange rokken kunnen uit de kast en een beetje bloot mag worden getoond. Heerlijk, dit weer. En hoewel ik mezelf er zo nu en dan op betrap dat ik loop te klagen over het feit dat het "zo benauwd" is buiten, neem ik het weer toch voor lief. Ik stop met dat gezanik.
Aangezien ik nu weer snel met mijn neus in de boeken duik, hier een sneak peek van mijn outfit. Morgen laat ik de rest zien.
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Friday, May 18, 2012

Bangle bracelets - Belle Noel by Kim Kardashian

0 comments
Hi you,

De meeste sieraden van Belle Noel by Kim Kardashian zijn voor mij gemaakt. Gewoon op mijn lijf geschreven. De elegante ontwerpen en de mooie materialen zorgen er keer op keer voor dat ik bezwijk voor de pracht en praal. Mijn favorieten zijn de "orange enameled cuff" en de "square cut outts bangle" (die ik ook hier droeg). Beiden zijn verkrijgbaar bij Wear For Love. Vandaag droeg ik de armbanden in combinatie met mijn gekleurde jurkje van de Zara
Bracelets: Belle Noel by Kim Kardashian, available at Wear For Love (www.wearforlove.nl)
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Thursday, May 17, 2012

Studio shirt with front peaks and Snakeskin sheer trousers - Barcelona

0 comments
Hi you,

Al een tijdje hing deze wijde, doorschijnende broek ongedragen in mijn kast. Het weer was te slecht om de luchtige broek te dragen. Vandaar dat ik hem opgevouwen meenam in mijn koffer in de hoop dat ik hem in Barcelona wel kon dragen. Gelukkig was de twee uur durende reis, het meenemen waard. 
Op de broek draag ik een witte top die je voor kunt knopen. Qua accessoires heb ik gekozen voor twee ringen en een riem (zie hier) die ik als ketting draag. 


Click below to see more
Trousers: Zara (new collection) / Blouse: Zara (new collection) / Necklace: Holala! Plaza / Rings: H&M (New collection) / Sunglasses: H&M (old collection)
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Tuesday, May 15, 2012

Wear it like a necklace - Coin necklace

0 comments
Hi you, 

Deze riem, nu gedragen als ketting, kwam als een geschenk uit de hemel. Al een tijdje was ik opzoek naar een zilverkleurige, dunne riem met "muntjes". Eentje die je eenvoudig door de lussen van je broek krijgt, maar toch anders is dan anders. Deze variant was precies wat ik zocht. Voor de afwisseling draag ik hem hier als ketting. Multifunctioneel, vind je niet?
 Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Sunday, May 13, 2012

Summer bracelets - Ettika and Chelsea Jewelz

0 comments
Hi you, 

Mijn favoriete arm snoepjes kon ik niet achter laten in Nederland. Het is een mix en match van verschillende kleuren en merken. De eerste twee bandjes zijn van Ettika, de laatste is van de Nederlande webshop Chelsea Jewelz. Het armbandje is er overigens ook in een zilverkleurige versie. Whatever you like. Over het enalaatste bandje kan ik je weinig vertellen, aangezien ik niet meer weet waar ik die heb gekocht. Shame on me!
Jewelry: Ettika and Chelsea Jewelz (www.chelseajewelz.com)
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Saturday, May 12, 2012

Standing in Parc Guell - Ash trash boots

0 comments
Hi you,

Voor het bezoek aan het kleurrijke Park Guell koos ik voor mijn lange rok met dubbele split. En om geen pijnlijke voeten te krijgen koos ik voor de o zo comfortabele Ash boots. Echte aanraders. Verder draag ik een katoenen top met dropped armhole. Voor mij een luchtige outfit om de dag door te komen. Fijn weekend! 
Skirt: Zara / Shirt: Zara / Boots: Ash Boots / Sunglasses: H&M / Ring: Seven45, www.seven45.nl
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Thursday, May 10, 2012

Holala! Plaza - El Raval Barcelona

0 comments
Hi you,


Hoewel ik zelden tot nooit vintage kleding draag, vind ik het wel inspirerend om dat soort winkels binnen te wandelen. In Barcelona bezocht ik Holala! Plaza (Placa de Castella 2, Barcelona). Een immense zaak vol vintage kleding, meubels en boeken. Wauw, wat een prachtige zaak. Het is een belevenis op zich. Holala! Plaza verkoopt alles behalve troep. Merken als Sancho, Yves Saint Laurent, Chanel en Lacoste sieren de winkel. De ideale mogelijkheid om wat unieke stukken op de kop te tikken voor een kleinere prijs. Heel klein zijn de prijzen niet, maar aan het einde van de dag zakken ze behoorlijk. Laatkomers hebben dus geluk. Zelf heb ik een zilverkleurige riem met muntjes gekocht (hier). Het geld was op.. 


Click below to see more

Ph. me // Holala! Plaza Barcelona - El Raval
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook