Friday, February 15, 2013

Leather biker jacket

0 comments
Hi you, 

Dat Zara telkens weer met het perfecte leren jasje op de proppen komt, blijft mijn portemonnee vervelend vinden. Ik daarentegen geniet er met volle teugen van. Het is puur genieten om al die lonkende stoere jassen van de Spaanse modeketen voorbij te zien komen. Gelukkig kost kijken geen geld. En hoewel dit laatste aardig gezegd is, komt er bij mij in de praktijk weinig van terecht. Gevoel van herkenning? Niet gek dus dat ik uiteindelijk, naar lang zwijmelen, toch besloot het jasje mee naar huis te nemen. Wel met korting. Fikse korting. Ik combineerde het biker jasje met een vuurrood jurkje (shop hier) met ronde hals, verkrijbaar bij Wear For Love. Verder ging ik voor een paar flinke hakken, een boho clutch, zwarte hoed en twee lange kettingen. 
Click below to see more photos
 Black leather biker jacket: Zara / Red dress: NIKKIE, available at Wear For Love (shop here) / Hat: de Bijenkorf / Red leather heels: Zara / Boho clutch: Antik Batik, thanks to Zalando
Follow me on Instagram (username: evafloor) / Twitter or LIKE my Facebook Page

Tuesday, February 12, 2013

I put my red shoes on - Red Zara heels

0 comments
Hi you,

Nadat ik turquoise hakken (zie hier) op de kop wist te tikken, besloot ik ook de rode versie mee naar huis te nemen. Deze nieuwe aanwinst is wederom om verliefd op te worden. Trouwens, rood is toch de kleur van de liefde? 
Ik kan niet wachten tot ik de zwierige, felgekleurde zomerjurkjes of de stoere shorts weer uit de kast mag halen. Uiteraard met deze eyecatchers eronder. That's for sure. 
Voor nu draag ik ze vooral onder mijn goudkleurige setje (blazer + short + panty), dat je misschien al op Instagram (evafloor) voorbij zag komen. I'm walking down the streets with my.... red heels on. In de winter en in de zomer! 
Ph. Eva Floor / Red heels: Zara 
Follow me on Instagram (username: evafloor) / Twitter or LIKE my Facebook Page

Saturday, February 9, 2013

If I was your boyfriend - One Teaspoon jeans

0 comments
Hi you,


De stoere boyfriend jeans (shop hier) heb ik gecombineerd met een vrouwelijke en klassieke blazer van Patrizia Pepe. De blazer, die ik afgelopen najaar kocht, is nog altijd favoriet. Ik ben ‘r dol op. Helaas moet ik ‘m naar de stomerij brengen, waardoor ik hem een tijdje (lees: een halve week) zal moeten missen. Het vooruitzicht is gelukkig fijn; een brandschoon jasje.
Onder mijn Patrizia Pepe draag ik een grijs shirt van H&M Trend. Een kleurtje had uiteraard ook gekund, het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Verder heb ik gekozen voor leren Karma of Charme laarzen, een hoed en twee subtiele zilverkleurige ringetjes. Voilá.

Click below to see more photos

 
Boyfriend jeans: One Teaspoon, available at Wear For Love (shop here) / Blazer: Patrizia Pepe / Top: H&M Trend / Leather boots with studs: Karma of Charme (Stra 1) / Studded hat: Zara 
Follow me on Instagram (username: evafloor) / Twitter or LIKE my Facebook Page


Friday, February 8, 2013

One Teaspoon and Karma of Charme

0 comments
Hi you,

We zijn geen beste maatjes. De jeans en ik. We hebben geen hekel aan elkaar, maar van "houden van" is meestal ook geen sprake. 'T is waarschijnlijk een haat-liefde verhouding. Deze keer was er sprake van liefde. Liefde op het eerste gezicht mag ik wel zeggen. In de showroom van Wear For Love trok de jeans van One Teaspoon mijn aandacht. De ripped jeans heeft voor mij de perfecte wassing en is daarnaast voorzien van studs. Zowel op de voor- als achterkant. 
Hoewel ik de boyfriend jeans graag met een paar killer heels had willen combineren (zoals met deze of deze), vond ik het met dit weer beter om voor een Karma of Charme te gaan. De hakken houd je nog te goed van mij. Beloofd!   
Boyfriend jeans: One Teaspoon, available at Wear For Love (shop here) / Leather boots with studs: Karma of Charme (Stra 1)
Follow me on Instagram (username: evafloor) / Twitter or LIKE my Facebook Page

Thursday, February 7, 2013

Le leopard

0 comments
Hi you,

Onder het mom van "sieraden heb je nooit genoeg" besloot ik deze ketting aan mijn verzameling toe te voegen. Hij trok mijn aandacht door de opvallende bronzen kop, de stof en het model. 
De ketting laat zich goed combineren met andere kettingen (ketting over ketting) en zorgt voor een dosis edginess. En evenals andere sieraden kan ook deze ketting een outfit maken of breken. Het zal je waarschijnlijk niets verbazen dat ik mijn zinnen op de eerste mogelijkheid heb gezet. Sieraden maken de outfit! Yes they do!
 Ph. Eva Floor / Leopard necklace: Zara
Follow me on Instagram (username: evafloor) / Twitter or LIKE my Facebook Page

Monday, February 4, 2013

Empire Maxi Skirt by NIKKIE - Nikkie Plessen

0 comments
Hi you,

Met deze temperaturen neig ik vooral naar een dikke trui en stoere jeans of (fake) leren legging (zie hier) gecombineerd met een stevige stapper. Snel samengesteld en comfortabel. Gisteren was het tijd voor wat anders. Iets heel anders. 
Ik liet de truien en broeken voor wat ze waren en koos voor de donkerblauwe, gevoerde maxi rok van NIKKIE (shop hier). Ontworpen door Nikkie Plessen. De zwierige rok valt ontzettend mooi en is zowel te combineren met een elegante sandaal (boho?) als een hoge hak. Ik koos voor dit laatste. Door de hak ben ik zo'n tien centimeter langer waardoor de rok als gegoten valt. Precies tot aan de grond. 
Als top koos ik voor een basic shirt van de H&M met daarop een pailletten blazer van Zara. Verder was er nog plaats voor een riem, een hoed, een subtiele ketting en jawel, de buideltas. Ready to goohooo. 

Click below to see more photos 
Empire Maxi Skirt Navy: NIKKIE, available at Wear For Love (here) / Boho belt, purse, leather heels, fedora hat and sequin jacket: Zara / ID coin/pendant: Fendi 
Follow me on Instagram (username: evafloor) / Twitter or LIKE my Facebook Page

Sunday, February 3, 2013

Golden Zara sequin blazer

0 comments
Hi you,

Jetje pailletje, zo mag je me noemen. Ik ben dol op alles wat glimt en blinkt. Niet alleen tijdens Kerst of Oud en Nieuw. Nee, het hele jaar door combineer ik 'r op los met pailletten items. Waarom niet? Dit keer ging ik met mijn opvallende jasje van de Zara naar buiten. Voor een kleine prijs (40!!) kon ik de blikvanger gewoon niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Now it's mine. Woohoo. 
Het jasje heb ik gecombineerd met mijn andere favorieten als het buideltasje, de hoed en last but not least de maxi rok van NIKKIE (shop hier). Ik kan hier talloze combi's mee maken. Go NIKKIE!
Empire Maxi Skirt Navy: NIKKIE, available at Wear For Love (here) / Hat, sequin blazer, purse: Zara 
Follow me on Instagram (username: evafloor) / Twitter or LIKE my Facebook Page

Friday, February 1, 2013

Looking back: January detail shots

0 comments
Hi you,

De eerste maand van het nieuwe jaar is officeel voorbij. De oliebollen, appelflappen en zelfgebakken pisang goreng (gebakken banaan) heb ik 'r inmiddels afgewandeld. Yep, gewandeld. Niet gesport. Mijn goede voornemen om in het nieuwe jaar weer fanatiek te sporten is wederom in het honderd gelopen. Verder was januari een maand van de sale aankopen (zie hier en hier). Ik kon naar hartenlust shoppen opzoek naar mooie items die normaal gesproken boven mijn budget liggen. 
Februari wordt een maand van vernieuwingen als het gaat om mijn blog. Wegens de groeiende bezoekersaantallen, heb ik besloten om samen met Britt van Noord voor een compleet nieuwe lay-out te zorgen. Een lay-out die professioneel en lekker kleurrijk is en waarbij de foto's nog beter tot z'n recht komen. Ik kan dan ook niet wachten om de nieuwe lay-out aan jullie te laten zien... Binnenkort online! 

Click below to see more photos 

Follow me on Instagram (username: evafloor)