Saturday, April 28, 2012

I'm in love with Chinatown - Outfit

0 comments
Hi you, 

Ieder jaar weer breng ik een bezoekje aan de buurt El Raval (Chinatown). De buurt wordt gekenmerkt door de smalle straten en torenhoge gebouwen. En hoewel El Raval vroeger bekend stond om prostitutie en criminaliteit is het inmiddels een van de hipste buurten van Barcelona. Er zijn tegenwoordig veel hippe eettentjes en winkels te vinden (waaronder Holala!, vintage). De sfeer is goed, wat mij betreft een echte aanrader. Voor een dag vol wandelen koos ik voor mijn comfortabele Ash boots. De hakken heb ik thuis gelaten. Verder draag ik een zwarte short van One Teaspoon die ik heb gescoord bij Wear For Love (www.wearforlove.nl) en een basic shirt. De riem heb ik vandaag gekocht. Hij is trouwens multifunctioneel aangezien ik hem ook als ketting kan dragen. Handig toch? 

Click below to see more
Short: One Teaspoon, thanks to Wear For Love (www.wearforlove.nl) / Shirt: Zara / Scarf: unknown / Belt: Holala! / Boots: Ash / Bag: Zara / Sunglasses: H&M 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Friday, April 27, 2012

Day 1 - Hi Barcelona

0 comments
Hi you, 


Afgelopen nacht vloog ik met mijn vriendje naar Barcelona. Zwaar bepakt en vol kriebels. Wat een prachtstad. Keer op keer verheug ik me weer op de reis, het lekkere eten (vooral Sandwich and Friends), de mooie gebouwen (inclusief de graffiti) en natuurlijk de ontelbare Zara's. Mijn Apple is met mij meegevlogen, dus ik zal zoveel mogelijk ditjes en datjes met je delen. Slaap lekker vanuit het zonnige Barca!
Ph. me // Barcelona
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Wednesday, April 25, 2012

Back to basic - Studded clutch

0 comments
Hi you,

In de vroege ochtend koos ik voor een loszittende broek en wit, basic shirt. En aangezien het weer nog steeds niet om over naar huis te schrijven is, ging ik voor de zwarte jas van de Zara. Hij is net iets warmer dan een blazer en toch wat luchtiger dan mijn leren jack. Perfect voor dit weer. Wat schoenen betreft had ik een twijfel moment. Een heel groot twijfel moment. Ik zie deze outfit namelijk voor me met mijn oeroude lage All Stars. Lekker sporty. Toch besloot ik op het laatste moment voor de enkellaarsjes te gaan. Teveel keus, is niet goed. Dat blijkt wel weer..


Click below to see more
All Zara, except the clutch: Friis & Company
Follow me on TwitterBloglovin'Hyves and Facebook

Monday, April 23, 2012

Mom's closet

0 comments
Hi you, 


Afgelopen maand heb ik flink gespaard voor mijn minivakantie in Barcelona (counting the days..). Het was strikt verboden om geld uit te geven. Wat is dan een mooie en goedkope manier om toch aan "nieuwe" kleding of accessoires te komen? Je raadt het al, mama's kast doorspitten opzoek naar datgene wat je al jaren al dan niet eeuwen zocht. Vorige keer vond ik een denim jacket met studs, deze keer viel mijn oog op een leren riem met zilverkleurige details. De riem is al zo'n 25 jaar oud, maar ziet er als nieuw uit. Niets op aan te merken. 

Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Sunday, April 22, 2012

Cross jewelry - Chelsea Jewelz

0 comments
Hi you,

Iedere week snuffel ik verschillende webshops af opzoek naar mooie sieraden. Ik ben dol op de subtiele varianten. Je kunt ze zo goed combineren met elkaar. Hoewel Ettika op nummer een staat, bezwijk ik ook telkens voor de betaalbare ontwerpen van Chelsea Jewelz. Helemaal toen ik deze twee armbandjes online zag staan. Ik was verkocht. Vandaag draag ik ze samen, morgen misschien apart. Who knows. Ik ben in ieder geval ontzettend blij met mijn nieuwe arm candy
Bracelets: Chelsea Jewelz (www.chelseajewelz.com) / Rings: H&M 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Friday, April 20, 2012

A good walk - Zara leopard trousers

0 comments
Hi you,


Gisteren vertelde ik al over mijn lost and found All Stars. En hoewel je me er niet dagelijks mee ziet, vind ik ze heerlijk lopen. Een broek met panterprint, wit shirt en een gouden blazer zorgt voor de rest. De gouden blazer van Ted Baker is een van mijn topstukken. Ik ben er onwijs blij mee aangezien hij heerlijk draagt. De voering van het jasje lijkt op suede, lekker zacht. Dankjewel, Ted Baker. 
Slaap lekker!

Click below to see more
Trousers: Zara / Shirt: Zara / Blazer: Ted Baker / Shoes: All Stars / Sunglasses: Ray-Ban / Ring: H&M / Bracelets: Ettika / Necklace: Ettika 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Thursday, April 19, 2012

Lost and found - Old, white All Stars

0 comments
Hi you, 


Op mijn vijftiende kocht ik een paar lage, witte All Stars. Gewoon, voor het geval dat. Ik heb ze regelmatig gedragen, maar al gauw verdwenen ze achterin mijn kast. Met modder en al. Gympjes zijn gewoon niet aan mij besteed. Althans, niet iedere dag. 
Afgelopen week hield ik een grote schoonmaak. Tijdens het opruimen kwam ik deze eeuwenoude All Stars weer tegen. Maar nee, ik kon het niet over mijn hard verkrijgen om ze weg te gooien. Ik heb ze gehouden. Een goede keuze, aangezien ik ze de volgende dag gelijk aan heb getrokken. Nu stap ik snel in de auto op weg naar een feestje, morgen staat de hele outfit online! 

Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Tuesday, April 17, 2012

Multicolor necklace

0 comments
Hi you, 

Zoals een echt kralen meisje betaamt, ben ik dol op alles wat glimt en blinkt. Een ketting, een armbandje, het maakt echt geen moer uit. Ik vind het allemaal mooi. Aan de ene kant fijn voor mij, zo slaag ik altijd. Aan de andere kant bloed irritant aangezien ik er bakken vol geld doorheen jaag. Ach, geld moet rollen. Mijn meeste recente aankoop is deze multi gekleurde ketting van de H&M. Ik draag hem nu op een inspiratieloos grijs shirt, maar hij staat ook uitermate goed op een gekleurde top of maxi dress. 

 Necklace: H&M 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Sunday, April 15, 2012

#2 White Zara jumpsuit

0 comments
Hi you, 

Ik ben met mijn hoofdje in de wolken sinds ik de witte jumpsuit in mijn bezit heb. Eigenlijk heb ik hem gekocht om zonder jas te dragen. De achterkant van de rug is namelijk mooi opengewerkt. Heel subtiel een beetje bloot. Op de jumpsuit draag ik een licht roze colbert. Vrij simpel, voor mijn doen. Daarnaast was het tijd voor mijn moordwapens, de huidskleurige pumps. En hoewel ze sky high zijn, kan ik heerlijk lopen op deze baby's. Voor een middag dan.. 
De 14 karaats goud vergulde bangles zijn van Belle Noel by Kim Kardashian, verkrijgbaar bij Wear For Love. De kwaliteit is om over naar huis te schrijven, ze blijven mooi. Evenals mijn nieuwste aanwinst, de roze ring. Ik ben er nog steeds verliefd op!

Jumpsuit, blazer, heels: Zara / Bracelets: Belle Noel by Kim Kardashian thanks to Wear For Love (www.wearforlove.nl) / Ring: Bibe Sieraden (www.bibesieraden.nl)
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Saturday, April 14, 2012

White Zara jumpsuit

0 comments
Hi you, 

Een jumpsuit is ideaal. Je trekt het aan en klaar is kees. Geen uren voor de spiegel en geen drama over welke broek bij dat ene shirt past. Gewoon lekker makkelijk. Dit seizoen komt Zara, in mijn ogen, met de perfecte jumpsuit op de proppen. Wit. He-le-maal wit. Hier was ik al tijden naar opzoek! Bij deze alvast een kleine preview van mijn outfit. Morgen volgt de rest. Enjoy your evening!
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Friday, April 13, 2012

Pink, gold and purple

0 comments
Hi you, 

Voor mooie ringen mag je me mij midden in de nacht wakker maken. Het hoeft niet eens om een trouwring te gaan. Dat zegt al genoeg toch? Een tijd geleden zag ik op de webshop van Bibe Sieraden deze in het oog vallende, roze ring staan. Het omhulsel is van 18 karaat goud. De ring is van goede kwaliteit, verstelbaar en steelt wat mij betreft de show. Ik kan in ieder geval de lente en zeker de zomer aan met deze prachtige eye catcher. 
Shirt: Zara / Pink ring: Bibe Sieraden (www.bibesieraden.nl) / Bracelets: H&M 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Tuesday, April 10, 2012

Boy, I need some color..

0 comments
Hi you, 


Pasen is voorbij, mijn onderkin is er weer en ik ben hard aan de studie. Altijd fijn als het normale leven weer begint. Not. Om mezelf iets op te vrolijken besloot ik wat kleur aan mijn leven te geven. Pardon, kleur aan mijn outfit. Vorig seizoen kocht ik deze licht roze skinny bij de Zara. Waar anders? Boven de broek draag ik een spijkerblouse. Dat maakt het geheel net wat stoerder. Op dit moment is de zalmkeurige jas van Marc Cain favoriet. Hij is lang en valt mooi over de billen. Helemaal mijn ding, aangezien ik zo'n tweehonderd paaseieren achter de kiezen heb. Dat heeft zo z'n bijwerkingen.. 


Click below to see more 
Jeans: Zara / Blouse: Zara / Coat: Marc Cain / Ankle boots: Zara / Scarf: H&M / Bracelets: Karen Millen, Otazu and Ettika
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Monday, April 9, 2012

New In: colourful scarf - pink and orange

0 comments
Hi you, 

Ik houd van prints, ik houd van kleur. En, ik houd van de H&M. Oké, "houden van" is lichtelijk overdreven. Maar toch, de keten heeft dit voorjaar een aantal mooie kledingstukken en accessoires die de winkels sieren en slecht zijn voor mijn portemonnee. Dat doen ze goed. Heel goed. 
Mijn "shopping bag" vulde ik met deze bedrukte, gekleurde sjaal. De kleuren passen goed bij mijn zwierige jurkjes, maar ook bij mijn leren jack. Daarnaast is de sjaal groot genoeg om er een top van te maken. Je kunt er alle kanten mee op. Letterlijk. 

Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Saturday, April 7, 2012

Wrapped in silver

0 comments
Hi you,

Hoewel mijn voorkeur uitgaat naar goudkleurige sieraden, kan ik de zilverkleurige varianten ook waarderen. Het zilver kwam gisteren goed tot z'n recht bij mijn neon groene top en baby blauwe nagels. Meestel draag ik een aantal zilveren (925) armbanden bij elkaar. Dit keer heb ik gekozen voor mijn twee favorieten. Verder draag ik drie zilverkleurige ringen. Ik heb bewust een kleinere maat genomen, zodat de ringen hoger om de vinger zitten. 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook