Monday, December 31, 2012

Bye 2012 - Hello 2013

0 comments
Hi you, 

De laatste avond van 2012. Voor mij een avond met familie en een tafel vol lekkere hapjes. Ik hou 'r van om de avond door te brengen met de mensen van wie ik houd. Cliché, maar het is wel zo. Vanaf mijn appletje, in mijn broek vol polkadots (zie hier), wens ik iedereen alvast een spetterende jaarwisseling toe. 
Hopelijk wordt het een jaar vol gezondheid, liefde en mooie herinneringen.  Een jaar waarin dromen werkelijkheid mogen worden.... Happy New Year!
Jeans: Toi et Moi (available here) / Hat: Bijenkorf 
Follow me on Instagram (username: evafloor) / Twitter or LIKE my Facebook Page

Sunday, December 30, 2012

Boho beaded crop top

0 comments
Hi you,

Gekkenhuis was het afgelopen woensdag bij de Zara in Amsterdam. Kledinstukken vlogen letterlijk in het rond, evenals hair extensions die niet goed genoeg vast zaten. Het was vreselijk. Om van te huilen. Blijkbaar was iedereen, inclusief ikzelf, van plan om mooie items met een rode sticker richting de kassa te brengen. De uitverkoop was namelijk begonnen. En dat kon maar een één ding betekenen: shoppen!!!! 
Met een enorme wishlist op zak, begaf ik mij tussen de gillende en duwende menigte. 
Het eerste item waar ik tegenaan liep, stond gek genoeg niet op mijn wensenlijstje. Ik heb het over deze handgemaakte boho crop top vol pailletten en kralen. De ultieme eyecatcher voor mijn aankomende vakantie in Ibiza. Ik zal hem onder andere combineren met mijn huidskleurige maxi rok (zie hier). Overigens, op Instagram (evafloor) zag je al een foto voorbij komen waarbij ik de top combineerde met een pailletten jurk en bont gilet (dit alles voor Jandino Asporaat). 
Hoewel een aantal pailletten ontbreken mag dat deze keer de pret niet drukken. Wat een hemelse top! 
Beaded crop top: Zara 
Follow me on Instagram (username: evafloor) / Twitter or LIKE my Facebook Page

Friday, December 28, 2012

Red tones - Red studded city bag

0 comments
Hi you,

Daar is 'ie weer. De broek met panterpint (zie ook hier). Deze keer gecombineerd met een grijze top, legergroene jas en Hunter boots. Voor mij een fijne outfit om de stad mee in te gaan, opzoek naar de perfecte pailletten blazer, die ik uiteindelijk online in de sale vond. Met andere woorden; feitelijk ging ik met lege handen naar huis. 
Gelukkig stond mijn nieuwe oogappeltje mij tijdens deze (zinloze) zoektocht bij. Wat een topper! 

Click below to see more photos
Leopard pants: Zara / Army jacket: Zara / Top: H&M Trend / Rain boots (green): Hunter / Pendant (id): Fendi / Hat: Bijenkorf / Leather city bag: Zara 
Follow me on Instagram (username: evafloor) / Twitter or LIKE my Facebook Page

Thursday, December 27, 2012

Colorful accessories - Zara suede studded city bag

0 comments
Hi you,

Inmiddels is Kerst 2012 verleden tijd. Samen met mijn familie en de familie van mijn vriend heb ik twee gezellige dagen beleefd. Ook mijn buikje heeft niets te klagen gehad. Die is voor de rest van het jaar gevuld. Evenals mijn onderkin. Maakt allemaal niets uit. Gezelligheid gaat boven alles. 
Van mijn vriend kreeg ik deze leren tas met studs, die al een tijd op mijn verlanglijstje stond. De kleur, het formaat, de schakels en de studs; pure liefde. Ik besloot de rode tas te combineren met een andere kleurrijke accessoire: de hoed. 
Nu ga ik in rap tempo mijn kledingkast, voor de tweede keer vandaag, overhoop halen voor een dinner samen met mijn vriend om vervolgens te lachen, te gieren en te brullen bij de voorstelling van JANDINO ASPORAAT aka Judeska. Via Instagram houd ik jullie op de hoogte. Whoooooop! 
Studded citybag: Zara / Orange hat: Bijenkorf Enschede
Follow me on Instagram (username: evafloor) / Twitter or LIKE my Facebook Page

Tuesday, December 25, 2012

Pointed ankle boots

0 comments
Hi you,

Afgelopen week besloot ik, na lang twijfelen, toch deze beauty's mee te nemen. Ik twijfelde niet over het design, noch over de prijs. Het enige struikelblok was de welbekende "heb-ik-ze-echt-nodig vraag". Nee, nodig had ik ze niet. Maar ik wilde ze wel. Heel graag. Ze zullen als pareltjes staan in combinatie met een all black outfit of onder mijn favoriete legerbroek. Een mix van stoer en chic. 
De leren enkellaars zit als gegoten, loopt lekker en is versierd met kleine goudkleurige studs. Wat mij betreft een echte aanrader. Ook perfect voor deze gezellige dagen. 
Fijne kerstdagen allemaal! 
Leather pointed ankle boots with studs: Zara 
Follow me on Instagram (username: evafloor) / Twitter or LIKE my Facebook Page

Sunday, December 23, 2012

Leather - Zara studded biker boots

0 comments
Hi you, 

Vol verbazing keek ik naar de gekleurde wand vol graffiti, waar ik met ferme passen op afstapte. Het leek wel "meant to be".  Op de juiste tijd, op het juiste moment. De kleuren kwamen bijna exact overeen met de kleuren van mijn zijden shirt en ketting vol kleine kralen. Met een overdosis verborgen enthousiasme bedankte ik de graffiti toppers, die ook deze keer weer een waar kunstwerk op de muren hebben getoverd. 
Terug naar de outfit. Ik draag een gele zijden shirt gecombineerd met leren items. Een leren rok (zie ook hier), een leren jas en last but not least leren laarzen. De gouden riempjes, die normaal gesproken om de laars zitten (zie hier), heb ik eraf gehaald. 

Click below to see more
Leather jacket, leather skirt with studs, leather boots with studs, yellow (silk) top and boho necklace: Zara / Sunnies: H&M 
Follow me on Instagram (username: evafloor) / Twitter or LIKE my Facebook Page

Saturday, December 22, 2012

Winter brightness - Silk yellow Zara shirt

0 comments
Hi you,

De herontdekking van dit seizoen is voor mij het gele shirt (zie ook hier), dat ik in 2011 uit Ibiza meenam. Na het een tijdlang niet gedragen te hebben, vond ik het hoog tijd om het zijden shirt wat daglicht te gunnen. Geen haar op mijn hoofd die daar spijt van heeft. Ik vind het namelijk zonde als een kledingstuk niet of nauwelijks gedragen wordt. Met een aangesloten T-shirt eronder en een leren jas eroverheen, kan ik prima de kou trotseren. 
 Boho necklace: Zara / Sunnies: H&M
Follow me on Instagram (username: evafloor) / Twitter or LIKE my Facebook Page

Tuesday, December 18, 2012

Reminiscence jewelry - Ring

0 comments
Hi you,

Na jaren verliefd te zijn op de zachte geuren van Reminiscence (hmm), heb ik vorige week mijn bruine ogen laten vallen op de subtiele ringen van het Franse merk. 
De ene ring is net iets breder dan de andere en beiden zijn voorzien van een unieke Franse tekst. Aangezien ik mij aan een exacte vertaling van de tekst niet zal wagen, houd ik het voorlopig bij "vrouw" en "geluk". Beaucoup de succès!
Subtle gold plated rings: Reminiscence
Follow me on Instagram (username: evafloor) / Twitter or LIKE my Facebook Page

Sunday, December 16, 2012

An ordinary rainy day - Hunter boots

0 comments
Hi you,

Afgelopen donderdag nam ik naast een fedora hoed met studs, die je op Instagram (username: evafloor) misschien al voorbij hebt zien komen, deze houthakkers blouse mee naar huis. Niet met de intentie om daadwerkelijk hout te gaan hakken. Ik heb gewoon een zwak voor dit stoere printje. Kan 'r niets aan doen. Verder draag ik een goudkleurige blazer van Ted Baker (zie ook hier), legging met polkadots en stappers die de regen aan kunnen. Ja ja, de welbekende Hunters. Ideaal voor deze tijd van het jaar. De voeten blijven droog en met dikke sokken erin zelfs warm. Wat wil je nog meer?

Click below to see more photos
Flock legging with polkadots: Zara Amsterdam (similar here) / Blouse: Zara Amsterdam (similar here) / Golden blazer: Ted baker / Green rain boots: Hunter / Hat: de Bijenkorf / Studded gloves: Zara (similar here)/ Necklace (pendant): Fendi 
 Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Saturday, December 15, 2012

Shine bright - studded gloves and golden blazer

0 comments
Hi you,

Rond deze tijd van het jaar heb ik een (extra) sterke voorkeur voor pailletten en goud. Wellicht ligt het aan de Kerst die eraan zit te komen of het altijd schitterende Oud en Nieuw. 
Vanochtend was de keuze dan ook snel gemaakt. Ik combineerde mijn goudkleurige blazer met een stoere blouse en stippeltjes broek. En om de handen enigszins warm te houden, toverde ik als een echte ti-ta-tovenaar mijn leren handschoenen met studs tevoorschijn. Pssstt... volg jij mij al op Instagram (username: evafloor)? Hoop je daar te zien! 
Studded leather gloves: Zara 
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Wednesday, December 12, 2012

Bohemian bracelet - arm party

0 comments
Hi you,

Bohemian sieraden. Ik kan 'r geen genoeg van krijgen. OOAKjewelz (similar here) is voor mij dan ook net een snoepwinkel. Een scala aan kralen, stenen, kleuren en creativiteit. Alle armbanden zijn te mixen en te matchen. Een arm party ligt dan ook snel voor de hand. Het is bijna verslavend, al die pracht en praal. Hopelijk doet de Kerstman dit jaar goed zijn werk...
Boho bracelets (arm party): OOAKjewelz (similar here)
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Monday, December 10, 2012

Cold days - oversized Zara coat

0 comments
Hi you, 

Met dit weer is het hebben van een warme winterjas een pré. Ik heb een hekel aan bibberen in de kou, vandaar dat ik vorig jaar winter deze oversized winterjas kocht. In de uitverkoop. Dat dan weer wel. De heerlijke jas biedt genoeg warmte tijdens deze koude dagen en laat zich eenvoudig combineren. Onder de jas draag ik een jurk met soepel vallende col, van de H&M. LdiR laarsjes zorgen voor warme voetjes. Wat betreft de sieraden koos ik voor een Michael Kors horloge (zie ook hier), een Ettika bangle en mijn nieuwe ring van Mi Moneda. Uiteraard mocht de muts niet ontbreken. Voor mij de ideale outfit voor een dagje stage. Warm en comfortabel! 

Click below to see more 
Oversized winter coat: Zara / Oversized dress: H&M / Leather Ibiza boots: LdiR / Beanie: H&M / Rosegolden ring with Buddha coin: Mi Moneda (similar here and here) / Rosegolden watch: Michael Kors (similar here)/ Rosegolden bangle: Ettika (similar here) / Small metal ring: Lucardi (similar here) / Beanie: H&M 
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook