Wednesday, August 29, 2012

One day in the city - Zara snake blazer

0 comments
Hi you,

Nog altijd ben ik ontzettend blij met mijn slangenprint blazer, die afgezet is met leer. Het zijden jasje loopt in een punt weg en is aan de voorkant langer dan aan de achterkant. Ik combineerde de blazer met een korte leren broek, een basic grijze top en slippertjes. De slippers heb ik nu al ruim drie jaar en zitten fantastisch. De armbandjes zijn van Seven45, Barong Barong en Ettika. Een heerlijke mix van zilver met een tikkeltje goud en turkoois. 

Click below to see more
Leather short: Episode / Top: H&M Trend / Silk blazer: Zara / Sandals: Zara / Arm candy: Barong Barong and Ettika / Skull bracelets and spike ring: Seven45, www.seven45.nl
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Tuesday, August 28, 2012

Silk, cotton and leather - Zara snake blazer

0 comments
Hi you, 

Het was even wennen om wakker te worden met een half gekleurd kapsel. Ik vond het mooi, heel mooi zelfs, maar het was anders, anders dan normaal. 
De kleur vind ik ontzettend goed passen bij mijn echte haarkleur en de overgang van donker naar licht is wat mij betreft meer dan geslaagd (thanks SusanHaarZaak). Dan nu over mijn outfit: zijde, katoen en leer. Een mix van verschillende, maar fijne materialen.
 Hair dip dye: SusanHaarZaak (Deventer)
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Sunday, August 26, 2012

New In: Otazu bracelet with Swarovski crystals

0 comments
Hi you, 

Al ruim een halfjaar had ik een enorme crush op deze goudkleurige armbanden met Swarovski stenen van Otazu. Wel tien keer stond ik op het punt de armband te kopen, maar iets hield me tegen. Ik denk dat het de prijs was. Nee, niet ik denk, ik weet het zeker. Het juweeltje kostte namelijk 139,95. Een bedrag dat ik niet 1,2,3 op tafel kan leggen. Niet eens wil leggen, moet ik zeggen. Toen ik erachter kwam dat de armband met 50% korting verkrijgbaar was, besloot ik weer eens een kijkje te nemen. Precies op het moment dat ik op de armband afstapte, graaide een ietwat gerimpelde, nukkige vrouw met een overduidelijke laag foundation (in de verkeerde kleur), de armband voor mijn neus vandaan. Je begrijpt wellicht mijn ietwat onaardige woordkeuze, maar ik was furieus. Werkelijk waar. Waarschijnlijk was de armband niet voor mij bestemd. Je leest het goed: was... Afgelopen week zag ik de armband namelijk liggen met 90% korting. Ik werd hysterisch! Mijn ogen konden het niet geloven.. 90% korting. Dat is toch een gelukje? Ik besloot er twee mee te nemen. Het sieraad is perfect voor een bijzondere of chique gelegenheid. End of story.. 
Bracelet with Swarovski crystals: Otazu 
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Friday, August 24, 2012

My own fairy tail - Zara tulle dress

0 comments
Hi you,

Afgelopen weekend trok ik vol enthousiasme en met een "ik-kan-niet-meer-wachten-gevoel" het roze tule jurkje uit de kast. Tot die tijd hing het prijskaartje er nog aan. Zonde natuurlijk. Helemaal als je je bedenkt dat de winter binnen nu en een halfjaar weer om de hoek komt kijken. Het was dus een "nu-of-nooitje". 
's Avonds had ik een feestje, dus ik koos ervoor om de jurk te combineren met een paar flinke hakken en een zuurstok roze ring. Zoet, zoeter, zoetst. 

Click below to see more 
Pink tulle dress: Zara / Heels: Zara / Ring: Bibe sieraden, www.bibesieraden.nl
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Thursday, August 23, 2012

Pink story

0 comments
Hi you, 

Het was een match made in heaven toen ik de roze ring naast mijn, zo goed als nieuwe, roze hakken legde. Hoe zoet kan een combinatie zijn? En hoewel ik normaal gesproken van een tikkeltje stoer houd, besloot ik deze keer op de prinsessen tour te gaan...


Pssst...heb jij het prachtige La Mer horloge gewonnen? Bekijk het hier!

 Pink heels: Zara / Pink ring: Bibe sieraden, www.bibesieraden.nl
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Tuesday, August 21, 2012

Hello new dip dye - SusanHaarZaak (Deventer)

0 comments
Hi you,

Na lang twijfelen besloot ik de knoop door te hakken. Mijn haar zou een andere kleur krijgen (oranje? roze? paars?). Althans, een nieuwe dip dye. Anderhalf jaar geleden liet ik de onderkant van mijn haar lichtbruin verven, nu besloot ik voor een meer opvallende variant te gaan. Aangezien ikzelf een enorme kluns ben, was een kapster hoogst noodzakelijk. Ik koos vol vertrouwen voor Susan, de eigenaresse van SusanHaarZaak (Deventer). Een gezellige kapsalon waar jouw (haar)wens centraal staat. Het resultaat? Een kortere coupe met een voor mij perfecte dip dye. Happy, happy me. Wat vind jij? 

Ring: Seven45, www.seven45.nl / Crop top: Mango / New haircut and dip dye thanks to Susan, owner of SusanHaarZaak (Like the FB page here)
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Monday, August 20, 2012

One of a kind - handmade belt

0 comments
Hi you, 

Afgelopen weekend kwamen mijn ouders terug van een mini(mini)vakantie. Mijn moeder nam deze handgemaakte riem met kralen en schelpjes voor mij mee naar huis. Een uniek item dat ik absoluut ga combineren met mijn maxi rok (zie hier) of met een stoere short. Ik ben in ieder geval helemaal in mijn nopjes met deze nieuwe eyecatcher. Here it is!

Pssst, doe jij al mee met de giveaway? Je kunt een prachtig La Mer horloge winnen t.w.v. 179,95! Tot de 22e kun je meedoen. Klik hier!
 Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Thursday, August 16, 2012

Lace on the beach

0 comments
Hi you,

Tijdens mijn vakantie in Kreta heeft mijn lieve vriendje zoveel mogelijk foto's gemaakt van mijn outfits. Inmiddels staan er vijf online en is er nog één te gaan. Dit is de laatste, de aller aller laatste! Een beige gehaakte top combineerde ik met een kort, kanten broekje. Beiden van de Zara. Daaronder droeg ik de leren laarsjes van LdiR, die sindsdien niet meer van mijn zijde wijken. Ze lopen fantastisch!

Click below to see more
 Platanes Beach (Crete)
Top: Zara / Lace short: Zara / Leather boots: LdiR / Necklace: Fendi 
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook


Monday, August 13, 2012

A blue sky and sequins

0 comments
Hi you,

Het is nu al zo'n twee weken geleden dat ik heerlijk lag te luieren op de mooie stranden en volop genoot van de stralende zon. 's Avonds aan de tsatsiki om vervolgens te wandelen langs de gezellige boulevard. Jeetje, wat gaat de tijd snel. Veeeeel te snel. Op de laatste dag van mijn vakantie trok ik de pailletten rok over mijn bikini aan. De bikini kocht ik bij de H&M, ik was meteen weg van het model en de kleur. Helaas ligt hij nu weer opgeborgen in de kast. Hopelijk kan ik hem morgen weer tevoorschijn halen, let the sun shine baby!

Click below to see more

Pssst, doe jij al mee met de giveaway? Je kunt een prachtig La Mer horloge winnen t.w.v. 179,95! Klik hier!

Platanes Beach (Crete) 
 Sequin skirt: Zara / Bikini top: H&M / Necklace: Zara 
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook


Sunday, August 12, 2012

Sequin skirt and beaded necklace

0 comments
Hi you,

De pailletten rok stond vanaf het moment dat hij verkrijgbaar was bij de Zara, op mijn wishlist. Ik had honderden combinaties in mijn hoofd en wilde hem echt, echt heel graag hebben. Helaas was mijn maat al snel weg en op de webshop was 'ie ook niet meer verkrijgbaar. Bummer. Vlak voordat ik naar Kreta ging, inmiddels alweer zo'n drie weken geleden, besloot ik nog een rondje te doen langs de sale kant bij de Zara. En tot mijn grote verbazing zag ik het rokje vol pailletten daar tussen hangen. In mijn maat. Alle kraaltjes en pailletten zaten er nog aan. Perfect voor in Kreta, toch? 
Naast de rok, vloog ook de statement ketting met gekleurde kralen met mij mee...

Pssst, doe jij al mee met de giveaway? Je kunt een prachtig La Mer horloge winnen t.w.v. 179,95! Klik hier!

Platanes beach (Crete) 
Sequin skirt: Zara (Apeldoorn) / Beaded necklace: Zara (Groningen)
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Friday, August 10, 2012

CLOSED GIVEAWAY: La Mer watch with Swarovski and Gold (179,95)

0 comments
Hi you,

* This giveaway is closed! 125 participants  

In samenwerking met Wear For Love, mag ik een bijzonder met goud verguld (14K) horloge van La Mer weggeven. Ja, weggeven! 
Het horloge heeft een laklederen roze band met daaraan verschillende goud vergulde bedeltjes. Daarnaast zijn er aan het horloge twee bandjes bevestigd met Swarovski kristallen. De leren band kun je een paar keer om je pols wikkelen. Het horloge is overigens nikkel vrij, altijd fijn! De nieuwprijs? 179,95! Doe mee en WIN dit prachtige sieraad!

Het enige dat je hoeft te doen, om kans te maken op dit horloge, is het volgende:
1: Like de Wear For Love Facebook pagina, hier
2: Like mijn Facebook pagina hier en deel deze giveaway op je Facebook of Twitter
3: En laat een berichtje achter onder deze giveaway (op mijn blog) met je e-mail adres, zodat ik je kan mailen als je de gelukkige bent!

De winnaar wordt op 22 augustus 2012 willekeurig gekozen door de website Random.org en gepubliceerd op mijn Facebook PaginaSucces!

* Click below to see more pictures or to read the text in English (for international readers)

I'm proud to announce this new giveaway in cooperation with the Dutch webshop Wear For Love. It's a wonderful watch from La Mer Collection with an extra-long leather "watch strap" topped with gold plated rivets. The watch is gold (14K) plated, has Swarovski crystals, and it's made from stainless steel jewelry. It's a beauty. The price? 179,95 euros. So join and WIN this wonderful jewelry. 

All you have to do is: 
1: Like the Wear For Love Facebook page, here
2: Go to my Facebook page, like it and share this giveaway, here
3: Leave a comment below with your e-mail address so that I can contact the winner!

The winner will be randomly picked on 22th August 2012 and I'll publish the winner on my Facebook page. Goooooood luck to you!

Wednesday, August 8, 2012

Little snakeprint - white Zara dress

0 comments
Hi you,

Van mijn little white dress, met subtiel slangenprint, heb ik geen moment spijt gehad. Tijdens mijn vakantie koos ik ervoor het jurkje te "upgraden" met accessoires en limegroene hakken. Ook deed ik mijn haar in een knot, want het was warm. Heel erg warm. De volgende gooi ik mijn haren los en combineer ik de jurk met mijn cowboy like fringe jasje, Jiiiihaaaaa. Sweet dreams!

En psssst, heb je op mijn nieuwe Facebook pagina (hier) al gelezen over de bijzondere giveaway t.w.v. 179,95 die deze week online komt? 
Platanes Beach (Crete)
Dress, belt, shoes: Zara / Sunglasses: Ray-Ban Aviator available at zonnebrillen.com
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook