Monday, July 30, 2012

Zara appliques dress - Platanes Beach (Crete)

0 comments
Hi you,


Een kleine twee weken geleden zag ik mijn droomjurkje hangen in de Zara in Groningen. Het was meteen raak, liefde op het eerste gezicht. Het romantische jurkje lijkt uit twee delen te bestaan, maar schijn bedriegt. Verder is de jurk een fijne combinatie van zijde (!!) en katoen. Wat mij betreft de ideale materialen mix. De zilverkleurige kralen op de borst geven het jurkje net wat extra's. Onder het jurkje draag ik de limegroene pumps, die ik onlangs in de sale scoorde. Wat sieraden betreft heb ik enkel gekozen voor de ring met spikes (nu verkrijgbaar met korting), van Seven45, om de "lieve" jurk iets minder lief te maken.


Click below to see more
App. Bella Casita (Crete)
Appliques dress: Zara (Groningen) / Pumps: Zara (Groningen) / Ring: Seven45, www.seven45.nl / Sunglasses: H&M 

Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Friday, July 27, 2012

Spike ring - Seven45

0 comments
Hi you, 

Vlak voor mijn vertrek bestelde ik deze one size zilverkleurige spike ring op de webshop Seven45. Aanvankelijk wilde ik hem dragen bij mijn skull shirt ("horen, zwijgen, zien", zie hier), maar al gauw zag ik de combinatie van de ring met mijn nieuwe jurkje ook wel zitten. Totaal niet voor de hand liggend, but so me.

Spike ring: Seven45, www.seven45.nl
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Platanes Beach - Ibiza dress (Santa Eulalia)

0 comments

Hi you,

Door mijn Zara obsessie zou je haast denken dat de complete inhoud van mijn kast bestaat uit kledingstukken van de Spaanse kledingketen. Niets is minder waar. Ik ben namelijk ook gevoelig voor andere merken die mij weten te verleiden. Zodra een kledingstuk bijzonder, betaalbaar en gekleurd is ben ik al snel verkocht. Zo ook toen ik vorig jaar dit gekleurde jurkje zag hangen in een ieniemienie winkeltje in Santa Eulalia (Ibiza). Ik ben nog steeds in mijn nopjes met de katoenen jurk. Hij draagt ontzettend fijn, zelfs wanneer het bloedheet is. Het internet is hier trouwens niet om over naar huis te schrijven, grrrr. 

Click below to see more
 Ibiza dress: small shop - Ibiza (Santa Eulalia)/ Bag: unknown Bracelet (belt): Holala! 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Wednesday, July 25, 2012

Platanes Beach Baby - Details

0 comments
Hi you,

Platanes Beach (Kreta) is één en al genieten, zeker wanneer er een goede wind staat en de golven flink hoog zijn. Op het fijne zandstrand zul je niet veel mensen treffen, waardoor je genoeg ruimte hebt om languit op het strandbed te liggen en je in alle rust een beetje bij kunt kleuren (bruin bruin bruin). De bikini's komen maar al te goed van pas met dit stralende weer. Vandaag droeg ik, over mijn bikini, een gekleurd jurkje dat ik gekocht heb op Ibiza. Ook mijn roze strandtas mocht niet ontbreken...

Platanes Beach (Crete) // Bella Casita (Crete) // Beach Bag: unknown
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Sunday, July 22, 2012

Kalimera Greece!

0 comments
Hi you, 

Enjoying Crete big time! Een stralende zon, een golvende zee, heerlijk eten, gezellige straatjes en muziek tot in de late uurtjes....Ik vermaak mij hier nog wel even! 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Rock it - Zara skull shirt

0 comments
Hi you,

Het "horen, zien, zwijgen" shirt draag ik vrij regelmatig. Eerder combineerde ik het shirt met een lichtblauwe denim short, deze keer draag ik hem op mijn lage One Teaspoon short. De leren zak laarzen zijn van het merk LdiR. De laarzen zijn gemaakt van het soepelste leer en versierd met studs, gespen en leren bandjes. De "verborgen" hak is voor mij ideaal. Het geeft me net wat extra lengte mee, zonder dat iemand het ziet. De earcuff van Seven45 en de "cross earrings" pasten perfect bij deze outfit. 


Click below to see more 
 Skull shirt: Zara / Denim short: One Teaspoon / Leather boots: LdiR / Jewelry: Seven45www.seven45.nl / Sunglasses: H&M 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook




Thursday, July 19, 2012

Ear candy - 7 skulls ear cuff

0 comments
Hi you, 

Yay yay, mijn nieuwe ear cuff is binnen. De ear cuff (zie hier) bestaat uit zeven "hangende" doodskopjes, lekker edgy. Hij past mooi om het oor en blijft goed zitten, althans bij mij. Ik draag hem aan een kant, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de cuff aan beide kanten te dragen. Voor de ear cuff draag ik de "black cross earrings", die ik aan beide kanten in heb. Wat mij betreft zijn deze nieuwe "ear candys" van Seven45 de perfecte accessoires als je je haar in een knot of staart hebt. Miiii likeyyy!! 


Oh ja, vanavond vlieg ik naar het schitterende Kreta om daar vakantie te vieren. Uiteraard gaat mijn appeltje (laptop) met me mee, dus ik probeer jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden! 
Skulls ear cuff and black cross earrings: Seven45, www.seven45.nl
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Wednesday, July 18, 2012

New In: Zara peep toes

0 comments
Hi you, 

Ik was net een gillende keukenmeid toen ik, na de hoop eigenlijk al op te hebben gegeven, eindelijk weer deze twee high heels zag staan. In de sale. Ja, voor de helft van de prijs. En, in mijn maat. Ook niet geheel onbelangrijk. Hoewel mijn eerste voorkeur uitging naar de lime groene hakken, kon ik ook de zuurstokroze variant niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Al helemaal niet voor die prijs. En in tegenstelling tot veel andere hakken, zijn deze ook echt om op te staan en om mee te lopen. De stevige hak zorgt ervoor dat je niet in de straatstenen blijft haken en dat ze heeeeeeerlijk lopen. 


Click below to see more


Peep toes: Zara 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Heels (peep toes): Zara 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Monday, July 16, 2012

Secrets of Asia: silver showpiece

0 comments
Hi you,

Een tijdje geleden kon je op Twitter (volg mij hier) lezen dat ik door het dolle heen was met dit, voor mij bijzondere, cadeau dat ik van mijn ouders en oma kreeg. Ik ben al jaren verliefd op grove, handgemaakte zilveren sieraden met echte stenen. De meeste blikvangers worden gemaakt in Tibet of Thailand. Deze unieke, zilveren aanwinst is versierd met bloedkoraal en turquoise. Ook de binnenkant is bewerkt met afbeeldingen van verschillende diersoorten. Happy me!
Silver bracelet: Secrets of Asia (Deventer) 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Sunday, July 15, 2012

Sitting by the water - Ripped jeans and Zara fringed blouse

0 comments
Hi you, 


Een comfortabele outfit, op een normale dag. En hoewel voor mij "normaal" geen spijkerbroek betekent, heb ik mijn oude verscheurde jeans toch maar aangetrokken. Hij lag al zo'n twee jaar netjes opgevouwen in de kast, zonder dat ik er ook maar een keer naar om heb gekeken. Ik ben gewoon geen spijkerbroek type. Toch voelde ik me als een vis in het water met deze outfit. Gympjes, jeans en een blouse. Hoe simpel kan het zijn?


Click below to see more
Jeans: Zara / Fringed blouse: Zara (new) / Shoes: Converse / Sunglasses: H&M / Studded clutch: Friis & Company 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Saturday, July 14, 2012

White, blue, silver and black..

0 comments
Hi you, 

Met dit vreselijke wisselvallige weer, regen regen en een beetje zon, weet ik nooit wat ik aan moet trekken. Een short is te koud, een jurkje te zomers en laarzen zijn te warm. Grrrrrr. Ik heb een middenweg proberen te vinden door een oude jeans te combineren met mijn fringe blouse van de Zara en met gympies (hiii, Converse). Qua sieraden heb ik gekozen voor twee zilveren armbanden en een arm cuff met zilverkleurige studs. 

Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Tuesday, July 10, 2012

Hi new sunnies - Ray Ban Aviator

0 comments
Hi you, 


Here he is, mijn nieuwe Ray-Ban Aviator. Een klassiek model met een goudkleurig montuur en grijsgroene glazen. Altijd goed wat mij betreft. Al eerder viel ik voor verschillende monturen van het bekende merk, zie hier en hier, maar het klassieke model wilde ik altijd nog graag aan het rijtje toevoegen. Op www.zonnebrillen.com plaatste ik mijn bestelling. Ik hoefde geen verzendkosten te betalen, ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de bril werd binnen de afgesproken termijn (maximaal twee weken) geleverd. Deze nieuwe aankoop gaat in ieder geval mee naar het prachtige Kreta. Nu de rest nog..
Ray-Ban sunglasses: zonnebrillen.com / Lace blouse: Stylestalker, available at Wear For Love (www.wearforlove.nl) / Boots: LdiR
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Monday, July 9, 2012

Wear For Love VIP Day - Amsterdam Fashion Hotel

0 comments
Hi you, 


Mijn partner in crime (lees: vriendinnetje) en ik maakten gisterochtend al gauw de A1 onveilig, opweg naar het Amsterdam Fashion Hotel. Niet om er een fashionable nacht van te maken, maar om de one day shop van Wear For Love te bewonderen. Roos en Danie, de eigenaressen van Wear For Love, presenteerden vol trots hun prachtige, gevarieerde collectie in de stijlvolle lobby van het hotel. Onder andere One teaspoon (mijn favoriet), Belle Noel by Kim Kardashian, Frenchonista, Stylestalker, Treasures, Jacky Luxury en La Mer Collections werden verkocht met flinke kortingen. De ultieme mogelijkheid om bijzondere items te scoren voor een kleiner prijsje. Niet gek dus dat de kledingstukken en accessoires als warme broodjes over de toonbank gingen. Om over de heerlijke hapjes en drankjes nog maar te zwijgen...


Click below to see more

 Ph. private / Clutch: Frenchonista / Wear For Love VIP Day 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook
Wonderful jewelry from I AM ZU  






Lovely Danie and Roos!