Saturday, June 30, 2012

Fringy baby - Zara fringed blouse

0 comments
Hi you, 

Dit high waisted, licht roze broekje is één van mijn favorieten op dit moment. Helaas heb ik hem door het niet zo geweldige weer, nog niet vaak kunnen dragen. Van panty's onder deze shorts word je namelijk ook niet vrolijk. Gelukkig komt het zonnetje al aardig door, dat stelt mij in de gelegenheid om volop te profiteren van deze "nog nauwelijks gedragen" aanwinst. Op het broekje draag ik een blouse met franjes van de Zara, helaas niet echt een aanrader, want na één keer wassen liggen de franjes met elkaar in de clinch. Hier was ik dus al bang voor.., schreef ik hier. Verder heb ik gekozen voor goudkleurige accessoires in de vorm van bangles en een riem. 


Click below to see more
Everyting Zara, except bangles: H&M / Sunglasses: H&M
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Friday, June 29, 2012

The forgotten - golden belt Zara

0 comments
Hi you, 

Na een dagje rommelen in mijn kast stuitte ik op deze goudkleurige riem met beige "stenen". Ik heb hem vorig jaar in de sale bij de Zara gekocht, waarna hij al vrij snel ik-weet-niet-waar-naartoe verdween. Zonde, wat mij betreft. Deze keer draag ik de riem, zoals het hoort, als riem. Daarnaast zal ik hem gaan dragen als ketting, de rest van mijn sieraden laat ik dan thuis.
Everything Zara 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Tuesday, June 26, 2012

Sheer snake print trousers and leather jacket with studs

0 comments
Hi you,

Gisteren kwam het zonnetje al aardig door. Op een paar ieniemienie buitjes na, was het een mooie dag. Ik koos voor mijn heerlijk zittende sheer trousers met slangenprintje (zie ook hier) en combineerde hem met een leren jasje vol studs. De bangles van Karen Millen en spike armbandjes van Seven45 vullen de outfit aan. De ringen heb ik voor de verandering maar eens thuis gelaten.

Click below to see more

Sheer snake print trousers: Zara / Leather jacket with studs: Zara / Top: H&M Trend / Bangles: Karen Millen / Spike bracelets: Seven45 (www.seven45.nl)/ Sunglasses: H&M 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Monday, June 25, 2012

Leather Zara jacket with studs

0 comments
Hi you, 

Al eerder liet ik jullie weten dat ik vol trots het leren jasje met studs wist te bemachtigen voor een fijner prijsje dan de oorspronkelijke 219,00 (zie hier). Dat geld heb ik tot mijn grote spijt niet op mijn studentenrekening staan. Juist daarom ben ik zo blij met deze topper. Het leer valt ontzettend soepel, het jasje is niet te warm en de studs blijven mooi. Ik ben ermee in mijn nopjes! 

Leather jacket with studs: Zara (new) 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Sunday, June 24, 2012

Seven45 - Spike bracelets

0 comments
Hi you,

Afgelopen tijd heb ik zo'n beetje iedere hippe webshop afgespeurd opzoek naar armbandjes met spikes. En hoewel je ze geregeld tegenkomt, was ik niet altijd te spreken over de prijs- kwaliteitverhouding. Het zoeken ging dus niet van een leien dakje. Ik had de hoop, en zelfs de hele stille hoop, al opgegeven. Totdat ik op de webshop van Seven45 ineens deze spike armbandjes tegenkwam, voor 5,95 per stuk. Die moesten de mijne worden!

Spikes bracelets: Seven45 (www.seven45.nl) / Ring: H&M Divided
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Thursday, June 21, 2012

Daddy's closet - Vintage Levi's jacket

0 comments
Hi you, 

Dat ik regelmatig met man en macht de kast van mijn moeder doorspit, is geen geheim. Deze keer sloeg ik een andere weg in. Daddy's closet. Jawel, ook mijn vader heeft wat oude, maar bijzondere stukken in de kast hangen. En hoewel mijn vader de kledingstukken jaren, maar dan ook j-a-r-e-n geleden droeg, zie ik de schoonheid er nog wel van in. Mijn eerste vondst is dit ongeveer 40 jaar oude Levi's jasje. Een "Slim Fitje". Hier en daar wat versleten, maar dat hoort erbij. Ik draag het jasje op een jeans short en gehaakt wit shirt. De laarzen maken de look lomp en onbenullig. Net als ikzelf.. 


Click below to see more
Shorts: One Teaspoon / Vintage denim jacket: Levi's / Studded boots: Ash / Shirt: H&M 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Wednesday, June 20, 2012

Old Levi's and studded Ash boots

0 comments
Hi you, 


Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en het eeuwenoude jasje van mijn vader uit de kast gehaald en aangetrokken. Heerlijk zo'n oversized, Levi's jack. Ik zou er in kunnen wonen. Qua sieraden koos ik voor de multifunctionele riem als armband (zie hier) gecombineerd met andere zilveren accesoires. 
Black studded boots: Ash - Trash 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Tuesday, June 19, 2012

H&M bangles

0 comments
Hi you, 

Armbanden verslaafd als ik ben nam ik deze creme kleurige armbanden met rose gouden rand vol plezier mee naar huis. Ze zouden perfect staan bij mijn klassieke, witte jumpsuit van de Zara (zie hier) of bij mijn blauwe One Teaspoon short met crop top (zie hier). Ik zie genoeg mogelijkheden voor deze eenvoudige big bangles
Bangles: H&M (Apeldoorn)
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Saturday, June 16, 2012

Maxi dip dye H&M dress and Zara feather gilet

0 comments
Hi you, 

De laatste tijd ben ik druk opzoek naar makkelijke, maar mooie kleding om mijn vakantie garderobe mee aan te vullen. Hoewel dit makkelijker gezegd is dan gedaan, vond ik bij de H&M het eerste item. Een lange maxi dip dye jurk, voor maar 19,95. Leuk voor tijdens een wandeling op de boulevard, handig voor over je bikini of mooi voor een avondje uit. 
Voor nu heb ik de jurk gecombineerd met mijn ultra zachte veren gilet, die ik al zo'n honderd keer gedragen heb (zie hier). De opvallende ring kleurt prachtig bij de jurk. Fijne zaterdag!

Click below to see more
Maxi dress: H&M divided - Apeldoorn (new collection) / Feather gilet: Zara / Ring: Bibe Sieraden (www.bibesieraden.nl) / Sunglasses: H&M 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Thursday, June 14, 2012

Neon bracelets

0 comments
Hi you,

Sieraden zijn voor mij als de kers op de taart. Ze zorgen ervoor dat je outfit compleet is. Simpelweg af is. Vanochtend heb ik in mijn sieradendoos rond gesnuffeld en koos ik voor smalle, gekleurde armbandjes. De ene van Ettika, de ander van Otazu. Ook zitten er armbandjes tussen, die me nog geen twee euro hebben gekost. Een fijne afwisseling van duur en betaalbar. En hoewel ik moet toegeven dat ik qua sieraden liever voor de luxere merken ga (vanwege de kwaliteit), doen de goedkopere armbandjes niets onder voor de duurdere versies. De ring blijft wat mij betreft een pracht exemplaar. Nog iedere keer val ik als een blok voor de opvallende, roze ring met gouden omhulsel!
 Ring: Bibe Sieraden (www.bibesieraden.nl)Bracelets: Ettika, Otazu, Bershka, unknown
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Wednesday, June 13, 2012

Silver with copper bracelet - Secrets of Asia

0 comments
Hi you, 

Secrets of Asia is een van de meest bijzondere winkels in hartje Deventer. De winkel staat vol bijzondere beelden, exclusieve schilderijen en handgemaakte zilveren sieraden. En hoewel ik alles wel mee naar huis zou willen nemen, ben ik in het bijzonder gek op de opvallende ringen, statement kettingen en armbanden. Mijn nieuwste pronkstuk is deze opvallende (onwijs zware) zilveren armband die je zowel om je pols als boven om je arm kunt dragen. De armband is onder andere bewerkt met koper en bloedkoraal.
Silver with copper Bracelet: Secrets of Asia - Deventer
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Monday, June 11, 2012

Grey - Twisted Fantasy jumper

0 comments
Hi you, 


Hoewel ik aardig wat kleur in mijn kast heb hangen (zie o.a. hier), koos ik gisteren voor grijs. Basic en wellicht een tikkeltje saai. Een eenvoudige Zara spijkerbroek heb ik gecombineerd met de twisted fantasy jumper van het merk Minkpink (hier). Een basic top met banen en franjes. Voor mij een prima outfit voor een gezellig feestje bij mijn vriendin. Het liefst had ik de top, verkrijgbaar bij Wear For Love, gecombineerd met een high waisted short (zonder panty's) met het strand als omgeving en een graadje of 25. Helaas zit dat er voor nu nog niet in. 


Click below to see more

Jeans: Zara / Fantasy jumper: Minkpink, available at Wear For Love (www.wearforlove.nl) / Ankle boots: Zara / Spike bracelets: Seven45 (www.seven45.nl) / Silver bracelet: Secrets of Asia (Deventer)  
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook