Tuesday, November 27, 2012

Leopards sunshine - Leopard Zara pants

0 comments
Hi you,

In eerste instantie was het niet de bedoeling om deze (rrrrraaaawwww-)panterbroek aan te trekken. Hij is namelijk van mijn moeder. Bij haar zit de broek mooi aangesloten, bij mij wat meer baggy. Toch wilde ik een gokje wagen en combineerde ik, de in dit geval baggy broek, met een gele zijden top. De gele top is aan de achterkant wat langer, waardoor hij over het "baggy/hang"-gedeelte valt. Een beetje camoufleren doet de broek, en mijn figuur, in dit geval goed. Om de outfit wat stoerder te maken trok ik mijn leren jack aan. Die jas is wat mij betreft nog steeds een plaatje. De sneakers zijn van Converse. Easy goin'.

Click below to see more
Leather jacket, yellow silk top, leopard trousers: Zara / Grey sneakers: Converse / Golden sunglasses: Ray-ban/ ID pendant: Fendi / Bracelets: Soho Hearts, Otazu and OOAKJewelz (similar here)
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Monday, November 26, 2012

Leopard print freak

0 comments
Hi you, 

Als kleine panterprintfreak wurm ik mij graag in druk geprinte (panter-) kledingstukken. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik val als een blok voor de beestachtige print. Telkens weer (verslaving?). Deze keer heb ik mij vol overgave in een oversized panterprint broek gehezen, die ik heb gecombineerd met een gele top en zwart leren jack. Completely Zara
 Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Sunday, November 25, 2012

Worldwide GIVEAWAY: unique OOAKjewelz bracelet with Swarovski and gold

0 comments
Hi you, 

Wegens het grote succes van de vorige giveaway in samenwerking met OOAKjewelz, is besloten om nog een handgemaakte, unieke armband weg te geven! 

De armband bestaat uit een frisse, fel gekleurde vriendschapsband. De vriendschapsband is gecombineerd met een neon zijden koord en echte Swarovski kristallen in de kleuren "chrystal clear" en "blue zircon". Om deze eyecatcher een stoere uitstraling te geven heeft de ontwerpster gekozen voor studs met een (echt) laagje rose goud De cuff is aan de achterzijde afgezet met suede, om draagcomfort te garanderen. Het armbandje heeft een zilveren sluiting.
Het armbandje laat zich ook uitstekend combineren met andere armbanden, al dan niet fel gekleurd. Combineer er dus op los en maak 'r een mooie arm party van! 

Doe dus gauw mee en WIN!

Het enige dat je hoeft te doen, om kans te maken op eyecatcher, is het volgende: 
1: Like de OOAKjewelz Facebook Pagina, klik hier;
2: Like mijn Facebook pagina, klik hier en deel deze giveaway op je Facebook;
3: En laat een berichtje achter onder deze giveaway (dus op mijn blog) met je naam en e-mail.


De winnaar wordt op 3 december a.s. willekeurig gekozen door de website Random.org. De uitslag wordt gepubliceerd op mijn Facebook pagina. Toi toi toi! 

***Click below to read the text in English (for international readers) 




I'm proud to announce this new giveaway in cooperation with OOAKjewelz.

This time you can win a special, unique and handmade bracelet from the Dutch brand OOAKjewelz.
The bracelet consist of fresh, bright colored hand-knotted friendship bracelets. The bracelet is decorated with Swarovski crystals and rose golden studs that are equipped with a 24K gold plated. At the rear the cuff is decorated with suede. An antique silver closure is the icing on the cake. 
However, you'll definitely steel the show with this colourful stunner! 

All you have to do is:
1: Like the OOAKjewelz Facebook pagehere;
2: Go to my Facebook pagelike it and share this giveaway, here;
3: Leave a comment below (on my blog) with your name and e-mail.

The winner will be randomly picked on December 3rd. I'll publish the winner on my Facebook page. Goooooood luck to you! 

Thursday, November 22, 2012

Textures and studded biker boots

0 comments
Hi you,

Coltruien en dikke (wollen) vesten. Ik houd 'r niet van. Sterker nog, ik krijg al jeuk als ik eraan denk. Geen beginnen aan, dacht ik. Tot twee weken terug, toen mijn oog op dit heerlijk warme vest van de Zara viel. De kleurencombinatie, het model en het materiaal. Het sprak mij allemaal aan. Het logische gevolg? Het vest ging mee naar huis!  
Onder het vest draag ik een basic top en een skinny jeans. En hoewel ik, wat schoenen betreft, ook voor mijn grijze All Stars had kunnen gaan, gaf ik de voorkeur aan zwarte biker boots met studs. They rock!

Click below to see more
 Skinny jeans, T-shirt, knitted vest and studded biker boots: Zara (available here)/ ID pendant: Fendi 
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Saturday, November 17, 2012

Light - Zara feather gilet

0 comments
Hi you, 

Dit seizen kocht ik deze off-white sweater bij de Zara. Wat dikte betreft vind ik 'm ideaal voor deze tijd van het jaar. Daaroverheen draag ik een ultra zacht veren gilet, waar ik zo'n anderhalf jaar geleden spontaan verliefd op werd. 
De benen zijn bedekt met een panty en een wijde broek. Koud heb ik het in ieder geval niet. En om de look iets sportiever te maken (bye bye classy), heb ik de hak verruild voor comfortabele gympjes. Converse, welteverstaan. Sleep well tonight!

Click below to see more photos
Sheer pants, Feather gilet, sweater: Zara / Grey sneakers: Converse (similar here) / Ring: Seven45 (similar here)
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook


Friday, November 16, 2012

Unusual - Feather gilet and sheer pants

0 comments
Hi you, 

Ongewone, niet alledaagse outfits. Ik houd ervan. Niet elke dag, maar wel zo vaak mogelijk. Keer op keer zie ik het als een uitdaging om niet voor de hand liggende combinaties samen te stellen. Uiteraard draag ik ook weleens een jeans met daarop een basic top, maar dat is dan een uitzondering op de regel. 
Ik koos vandaag voor verschillende favoriete items die op het eerste gezicht misschien niet bij elkaar passen.... veren, een wijde broek (zie ook hier) en Converse
 Soft feather gilet: Zara / Sheer pants: Zara / Grey sneakers: Converse (similar here)
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Thursday, November 15, 2012

Lancome color fever gloss no. 334

0 comments
Hi you,

Deze Lancome color fever gloss zorgt voor mooie lippen met een schitterende, subtiele glans. De gloss is (godzijdank) glitter vrij en irriteert niet. De zacht roze kleur is voor bijna elke gelegenheid geschikt: niet te intens en zeker niet te saai. Precies goed. 
Ik ben in ieder geval meer dan blij met deze nieuwe gloss. De lippen zijn weer kissably smooth. Mmmmmm! 
Photo by me // Lancome color fever gloss no. 334, available here

Monday, November 12, 2012

Marc Cain coat and a leather Zara skirt

0 comments
Hi you, 

Normaal gesproken beland ik tijdens het shoppen niet bij Marc Cain. Zelfbescherming, noem ik het. De kleding is om bij weg te zwijmelen, maar de prijzen. Aiiiii. Niet bestemd voor de inhoud van mijn portemonnee. Gelukkig bestaat er zoiets als uitverkoop. En dan heb ik het niet over "graaiende vrouwen die aan alle kanten kleding uit de rekken trekken- uitverkoop". Maar gewoon een rustige, onopgemerkte uitverkoop ergens in de hoek van een winkel met een bordje: 70%. Daar houd ik van. Vandaar deze zalmkleurige jas. Ik ben dol op de kleur en de lengte is perfect. Ik heb de jas gecombineerd met een zwarte basis, bestaande uit zwarte top en leren rok met studs. Qua accessoires koos ik voor een boho riem en shawl. 

Click below to see more

Coat: Marc Cain / Leather skirt with studs: Zara (new collection) / Top: Zara / Wedges: Zara / Scarf: Guess / Boho belt: Zara / Sunglasses: Ray-Ban
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook 

Sunday, November 11, 2012

Color splash

0 comments
Hi you, 

Zwart. Veilig, maar bijna altijd goed. Kleur. Interessant, maar soms gewaagd. Gelukkig sluit het één het ander niet uit. Da's een fijne gedachte. 
Ik koos vandaag vol overgave voor een zwarte basis en kleurrijke accessoires. En een zalmkleurige jas, niet te vergeten. 
 Boho scarf: Guess / Bracelet with studs: Karen Millen 
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Thursday, November 8, 2012

Unique jewelry - Czech rhinestone necklace

0 comments
Hi you,

Deze bijzondere en unieke ketting van OOAKjewelz is één van mijn favorieten. Sommige delen van de ketting zijn zorgvuldig met de hand geverfd in verschillende tinten paars en roze. Het vormt een mooi contrast met de orginele stenen (o.a. amethyst en Aurora Borealis). De ketting is aan de achterzijde voorzien van een antieke zilveren sluiting. 
Ik draag deze eyecatcher op een neon top, maar hij zal ook meer dan prachtig staan op een chique little black dress met hooggesloten hals. 
Je kunt je vast voor stellen dat ik dit prachtstuk graag om mijn nek heb hangen. Geen enkel probleem!
Unique necklace: OOAKjewelz (shop here)
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook

Monday, November 5, 2012

Boho chic - Silk Zara trousers

0 comments
Hi you,

Ruim een week geleden zag ik bij de Zara deze zwarte wijde broek (mix van katoen en zijde) hangen. Hij ging linea recta mee naar de kassa. Ik was voorzien. En.. het geld was op. Hoewel ik zo'n 70 euro voor de broek heb moeten neertellen, heb ik geen seconde spijt gehad. Dit geldt eveneens voor mijn Antik Batik clutch, die ik bij Zalando kocht. Deze mix van boho en chique doet mij verlangen naar de lange zomeravonden...en Ibiza! 

Click below to see more photos
Leather jacket: Zara / Lace top: Karen Millen (Bijenkorf Enschede) / Silk sheer trousers: Zara (Arnhem)/ Clutch: Antik Batik, via Zalando / Bracelet: Hultquist / Sunglasses: H&M 
Follow me on TwitterBloglovin' or like my Facebook