Saturday, March 31, 2012

My favorites - Ettika #1

0 comments
Hi you, 

Het liefst hang ik mijn hele arm vol Ettika juweeltjes. Als het aan mij ligt, koop ik er elke dag een. Helaas laat mijn bankrekening dat niet toe. Vandaar dat ik zo'n beetje iedere dag wegkwijn op de website van mijn favoriete sieradenmerk. Kijken is gratis. 
Toch heb ik inmiddels al een aardige collectie verzameld, vandaar dat ik jullie een paar van mijn favorieten wil laten zien. Om te beginnen onderstaande drie armbandjes. Het is leuk om de bandjes bij elkaar te dragen, de kleuren passen perfect bij elkaar. 
Photos by me // Jewelry: Ettika
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Thursday, March 29, 2012

Green snakeskin heels

0 comments
Hi you, 

Deze slangenprint hakken droeg ik voor het eerst tijdens de Amsterdam Fashion Week. Jemig, wat had ik spijt. Het was namelijk de eerste keer dat ik ze droeg. Ze waren verre van ingelopen. Je raadt het al. Blaren van hier tot Tokyo. Wat dom, wat dom. 
Maar dankzij goede schoenspanners is de schoen iets uitgerekt, waardoor ze nu fijn zitten. Geen pijn en geen blaren meer. Ze zitten als gegoten. De schoenen waren het lieve prijsje van 19,95 meer dan waard. No regrets at all..
Heels: Zara 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Wednesday, March 28, 2012

I don't like black and white..

0 comments
Hi you, 

De huidige Zara collectie past weer goed bij mijn eigen stijl. Stoer en clean afgewisseld met drukke prints en vrolijke kleuren. De keten is van alle markten thuis. Deze bloemenprint blazer (huidige collectie) heb ik al een tijdje in mijn bezit. Ik draag hem met veel plezier. Heerlijk, al die kleuren. Ik word er vrolijk van. Om het geheel nog bonter te maken, koos ik voor een H&M Trend broek en een gekleurde blouse. De blouse hangt al zo'n drie jaar in mijn kast en was bijna in vergetelheid geraakt. Nu kwam hij prima van pas. Zo zie je maar weer: wie wat bewaart, heeft wat!

Click below to see more
Blazer: Zara (new) / Blouse: Zara (old) / Trousers: H&M Trend (new) / Heels: Zara (old) / Sunglasses: H&M / Bracelets: Ettika
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Sunday, March 25, 2012

Pink and gold

0 comments
Hi you,

Terwijl de meeste mensen heerlijk van de zon genieten, zit ik met een dikke pil in mijn handen. Dit keer heb ik mijn handen vol aan huurrecht. En lees letterlijk, mijn handen vol. Jeetje wat een stof. Het is niet echt om over naar huis te schrijven. Maar dit terzijde. Gelukkig had ik wel tijd om even een luchtje te scheppen. Ik koos voor een neon top afgemaakt met goudkleurige sieraden. Het contrast vind ik prachtig..
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Friday, March 23, 2012

Wear For Love: #2 Rocco Rollers short - One Teaspoon

0 comments
Hi you,

Het is geen geheim dat ik een huuuugeeee fan ben van het merk One Teaspoon. Vooral de shorts zijn bij mij mateloos populair. Ze zijn lekker stoer, zitten goed en hebben een "verwassen" uitstraling. Het merk heeft nu een wel heel bijzonder exemplaar op de markt gebracht; mijn hartje ging er sneller van kloppen. Spijker gecombineerd met kant. De rafelige onderkant maakt de short helemaal af. Dit exemplaar is verkrijgbaar op de Nederlandse webshop Wear For Love
Op de short draag ik een zwart basic shirt en bruin leren jack, allebei van de Zara. Het leren jack heb ik in de loop van de middag wel uitgetrokken! Jeetje, wat was het lekker weer..


Click below to see more
Short: One Teaspoon, available at Wear For Love (click here), Shirt: Zara / Leather Jacket: Zara / Wedges: Zara / Ring: Soho Hearts / Sunglasses: Ray-Ban limited edition
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Thursday, March 22, 2012

PREVIEW: Rocco Rollers short - One Teaspoon

0 comments
Hi you, 

Ja ja, voor mij is het blote benen tijd. Beter gezegd, witte blote benen tijd. Hoewel ik vind dat de witte blikvangers niet heel fraai zijn, kon ik het vandaag niet laten om met blote benen de straat op te gaan. Het was een mooie dag voor de Rocco Rollers short van One Teaspoon (verkrijgbaar bij Wear For Love) en een perfecte gelegenheid om mijn benen wat zonlicht te gunnen. Morgen zet ik de hele outfit online, nu duik ik lekker mijn bed in! Slaap lekker allemaal. 
Rocco Rollers short: One Teaspoon available at Wear For Love, click here
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Tuesday, March 20, 2012

Zara skin tone heels

0 comments
Hi you, 

Deze huidskleurige killer heels heb ik al lange tijd in mijn bezit. Tijdens de laatste sale ronde van de Zara besloot ik ze toch tot de mijne te maken. En hoewel ik ze nog niet aan heb gehad, heb ik totaal geen spijt. Al helemaal niet als je je bedenkt dat deze aankoop mij een kleine twintig euro heeft gekost. Ik ga ze zeker dragen onder een simpele skinny jeans of onder witte jurkjes. Ook zullen ze perfect staan onder mijn lange, huidskleurige jurk. Zowel het gouden accent aan de voorkant als de gouden hak maken deze pumps helemaal af.  


Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Sunday, March 18, 2012

A day at the park - Zara jumper

0 comments
Hi you, 

De krokussen staan vol in bloei, waardoor de omgeving er veel mooier en kleurrijker uitziet. Ja, ik houd ervan. Het enige dat ik vandaag heb gemist was het zonnetje. Aangezien de stralende zon zich niet liet zien, koos ik voor een dikke trui met daaroverheen een veren gilet. Een jas was niet nodig. Qua sieraden heb ik gekozen voor mijn favoriete, lichtgekleurde ringen. 
Jumper: Zara / Watch: D&G
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Friday, March 16, 2012

#2 Marc Cain coat

0 comments
Hi you,

Soms vind ik het heerlijk om een aantal basis items met elkaar te combineren. De drukke prints laat ik dan met alle plezier achterwege. 
Ik heb gekozen voor een basic ondergrond. Een strakke, nep leren broek en linnen shirt. Lekker eenvoudig. Daaroverheen draag ik een effen, zalmkleurige jas van Marc Cain. De kleur vind ik ontzettend mooi. Ik krijg er meteen een lentegevoel van. Over de lente gesproken, ik vond het gisteren warm genoeg voor mijn goudkleurige peeptoes. Deze goudkleurige juweeltjes hebben een vliegreis van Barcelona naar Nederland achter de rug. In Nederland waren ze namelijk niet meer verkrijgbaar. Ik vind het heerlijk om ze aan mijn voeten te hebben. 


Click below to see more

Coat: Marc Cain / Shirt: Zara / Trousers: Zara / Peeptoes: Zara / Jewelry: The Fashion Farm (order by sandra@mersible-couture.com), Ettika and Soho Hearts
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Thursday, March 15, 2012

PREVIEW: Marc Cain coat

0 comments
Hi you, 

Eindelijk was het zover. Een zonovergoten dag vol stralende mensen, oversized zonnebrillen en overvolle terrassen. Kortom, genieten geblazen. Ook ik heb van dit prachtige weer mogen genieten. Ik vond het een ideale dag om mijn nog nooit gedragen jas uit de kast te halen. Een mooi, maar simpel model. Geen poespas. De hele outfit laat ik jullie morgen zien. Slaap lekker allemaal! 

Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

New In: salmon H&M bangles

0 comments
Hi you, 

Met de lente voor de deur kon ik deze grote bangles niet laten liggen. De zachte zalmkleur past perfect bij mijn kledingkast. Althans, bij de inhoud daarvan. Ik ga ze sowieso combineren met mijn lange, doorzichtige jurk. Ook bij fleurige shorts komen de armbanden goed van pas. De bangles (4,95 p.s.) heb ik in twee maten gekocht, zodat ik de één  hoger kan dragen dan de ander. Ja ja, er is over nagedacht! 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Tuesday, March 13, 2012

Sequin shorts - Zara sequin short

0 comments
Hi you, 

Langzamerhand probeer ik afscheid te nemen van mijn favoriete handschoenen. Ze hebben mijn handjes tijdens de koude dagen goed warm gehouden. Nu is het tijd, althans bijna tijd, om ze op te bergen.
Ik heb ze gisteren voor de laatste keer gedragen. Snik snik. Mijn pailletten short heb ik niet vaak aan, des te meer reden om hem voor een bijzondere gelegenheid uit de kast te halen. Ik had gisteren een leuke afspraak, dus dat kwam goed uit. Voor de rest draag ik een zwarte, basic jas van de Zara. De jas is net warm genoeg voor deze temperaturen en is met alles te combineren. 


Click below to see more!
Outfit: Zara / Sunglasses: H&M
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Sunday, March 11, 2012

Love at the first side - pink glitter wedges

0 comments
Hi you, 

Het was liefde op het eerste gezicht toen ik deze roze sleehak vol glitters zag staan. Ik houd van roze, ik houd van glitters. 1 + 1 = 2. Duidelijk toch? 
Ze zijn de perfecte aanvulling op mijn andere sleehakken, die iets minder uitbundig en opvallend zijn. Je begrijpt natuurlijk wel dat ik niet kan wachten tot ik deze hoge juweeltjes aan mijn voeten mag doen. Ik ben ze alvast aan het inlopen. 
Deze beauties ga ik vooral combineren met gekleurde jurkjes, zowel effen als met print. Ik zie het al helemaal voor me.. 
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook

Thursday, March 8, 2012

Wear For Love: #2 comfortable Stylestalker sweater

0 comments
Hi you,


Deze heerlijke sweater is er eentje om in te wonen. Sportief en tegelijkertijd modieus. Deze Stylestalker, verkrijgbaar bij Wear For Love, laat zich goed combineren. Ik heb ervoor gekozen om de sweater op een zwarte, leren broek te dragen. Ook het gilet van de H&M past hier prima bij. Voor deze ene keer heb ik mijn laarzen en killer heels opgeborgen. Het was tijd voor mijn ouwe vertrouwde Diesel gympies. Da's ff wat anders!
 Trousers: MET / Sweater: Stylestalker, available at www.wearforlove.nl / Gilet: H&M / Sneakers: Diesel / Bracelets: The Fashion Farm (sandra@mersible-couture.com)
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook


PREVIEW: comfortable Stylestalker sweater

0 comments
Hi you,

Sweaters zijn over het algemeen niet aan mij besteed. Ze doen mijn figuur niet veel goeds en ik vind ze meestal te eenvoudig. Nee, not my cup of tea. Toch vond ik in deze comfortabele trui van Stylestalker een goede vriend(in). De kanten baan over de mouw geeft de trui een vrouwelijke touch. 
Ik moet er nu vandoor, maar vanavond zet ik de hele outfit online. Fijne dag vandaag!
Sweater: Stylestalker, available at Wear For Love. Click here!
Follow me on TwitterBloglovin' and Facebook